Black Friday 2016 pe 18 noiembrie in Romania

Black Friday 2016 incepe pe 18 noiembrie in Romania, peste 1 milion de produse urmand a fi oferte la pret redus in acea zi.

Black Friday 2016 incepe pe 18 noiembrie in Romania, deci putin peste o saptamana ne desparte de momentul in care majoritatea magazinelor vor avea reduceri substantiale la mii de produse. Vorbim despre un eveniment care va angrena o varietate de magazine online si offline, de la eMAG si pana la retailerii care nu au website-uri, cam toata lumea va oferi reduceri.

Spre deosebire de anii trecuti, Black Friday 2016 este organizat aproape de jumatatea lunii si nu in cea de-a treia parte a ei, asa cum se astepta mai toata lumea. In strainatate campaniile de reduceri Black Friday se organizeaza de obicei in ultima vineri a lunii noiembrie, insa in Romania lucrurile stau diferit si nu doar anul acesta, ci de cam cand se organizeaza evenimentul.

Decizia de a organiza Black Friday 2016 pe 18 noiembrie in Romania are cel mai probabil la baza problemele foarte mari pe care curierii le au in a livra produsele catre clienti. Anul trecut livrarile produselor comandate de Black Friday au durat pana in prima saptamana a lunii decembrie, foarte multa lume fiind extrem de nemultumita de acest lucru.

Black Friday 2016 pe 18 noiembrie in Romania

Anul acesta, Black Friday 2016 va fi organizat mai devreme pentru ca toata lumea sa primeasca la timp ce a comandat, iar reducerile vor fi pe masura asteptarilor multora. Vorbim despre milioane de produse care vor fi vandute la pret redus cu pana la 90% cu ocazia Black Friday 2016, lucru la care probabil va asteptati deja in baza anilor trecuti.

Black Friday 2016 va fi un eveniment national si va incepe la ora 0:00 la majoritatea magazinelor, insa cei de la eMAG vor initia evenimentul abia dimineata. Fara a fura startul, cei de la eMAG vor avea cele mai multe si mai mari reduceri, insa nu vor fi singurii care vor incerca sa profite de evenimentul Black Friday pentru a-si creste vanzarile.

Evenimentul Black Friday 2016 va avea o durata de doar o zi, in mod normal, insa desigur ca unele magazine il vor intinde inclusiv in weekend, asa cum fac de obicei. Acestea fiind spuse, Black Friday 2016 incepe in Romania pe 18 noiembrie, la ora 0:00, iar pe iDevice.ro veti gasi, ca in fiecare an, cele mai bune reduceri la produsele Apple si nu numai.

black-friday-2016-18-noiembrie-romania