Facebook live si doi romani care ar fi filmat spargerea unei masini

Facebook Live s-a dovedit a fi o platforma extrem de populara prin prisma faptului ca extrem de multa lume a transmis o varietate de evenimente neobisnuite. De la uciderea unor persoane si pana la tot felul de petreceri, Facebook Live a fost o sursa de continut inedit pentru oameni din intreaga lume, iar acum vedem si cata inventivitate au romanii.

Doi rromani din Ramnicu Valcea au transmis prin Facebook Live ceea ce este prezentat de ei ca fiind spargerea unei masini, desi in realitate totul pare a fi o farsa. Ei bine, pentru politie lucrurile nu sunt atat de clare, asa ca au pornit o investigatie pentru a afla daca in spatele filmarii se afla intr-adevar o infractiune, sau vorbim doar despre o gluma proasta.

Cred ca aceasta este prima oara cand politia investigheaza o filmare Facebook Live din Romania pentru a identifica autorii ei si a stabili daca s-a comis vreo infractiune. In orice situatie, este bine sa stiti la ce pot da nastere filmarile facute folosind Facebook Live si ca autoritatile, uneori, nu stau prea mult pe ganduri inainte de a porni investigatii.

https://www.youtube.com/watch?v=eTAo4GnME9s