Apple vinde incarcatoare pentru MacBook Pro fara cablu USB-C

Viata cu noul MacBook Pro se dovedeste a fi ami dificila decat isi imaginau unele persoane, compania Apple avand tot mai multe costuri ascunse pentru noul sau laptop. Mai exact, se pare ca Apple vinde incarcatoare pentru noul MacBook Pro fara a oferi in pachet si un cablu USB-C cu care sa se poata conecta acest incarcator la laptop.

In Apple Store Online compania Apple vinde incarcatoare pentru noile MacBook Pro cu ecrane de 13 inch si 15 inch, insa vorbim doar despre incarcatorul in sine. Apple nu include vreun cablu pentru conectarea la priza, acesta costand inca 19 dolari, dar chiar si asa, nu exista cablul care sa permita conectarea incarcatorului la laptop.

Pentru a face conectarea la laptop este nevoie de un alt cablu USB-C care costa inca 19 dolari, deci un utilizator plateste pe langa incarcator inca 38 de dolari pe adaptoare si cabluri. Costurile sunt desigur suplimentare peste cel al unui laptop in cazul in care utilizatorul pierde incarcatorul original, lucru care se poate intampla.

Desigur ca pentru Apple conteaza prea putin bataile de cap prin care trec utilizatorii care cumpara noul MacBook Pro, dar asta pentru ca multi nu stiu ce-i asteapta. Multi au cumparat noul laptop doar pentru ca le-a placut, fara a se gandi cat de complicata este situatia folosirii sale, insa cred ca internetul ne va arata din nou cat de mult greseste Apple cu foamea sa de bani.

incarcator-macbook-pro-cablu