Romania pe locul 4 in topul vitezelor 4G LTE la nivel global

Romania ocupa locul al patrulea in topul tarilor care au cele mai bune viteze 4G LTE, la nivel global, pozitia fiind una demna de toata lauda pentru operatorii de telefonie mobila. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca OpenSignal ne onoreaza cu un loc fruntas in acest top, doar Singapore, Coreea de Sud si ungaria avand viteze mai bune.

Diferenta dintre Romania si tarile plasate pe primele pozitii este destul de mare, de peste 5 Mbps in cazul Ungariei si 15 Mbps in cazul Coree de Sud sau Singapore. In urma noastra, diferenta este destul de mica, cei 36 Mbps atinsi in Romania fiind cu doar putin superiori vitezelor inregistrate in Noua Zeelanda, Bulgaria sau Olanda.

In ciuda faptului ca Romania nu este una dintre cele mai bogate tari de pe glob, infrastructura telecom este de ultima generatie si ne ofera experiente bune pentru navigare pe internet. Acest lucru a fost vizibil in mai fiecare studiu publicat de catre cei de la OpenSignal, insa din pacate nu avem si o impartire pe operatorii de telefonie mobila.

viteza-4g-lte-global

Articolul precedentAlegerea lui Donald Trump afecteaza Apple si alte companii IT
Articolul următoriPhone 8 va avea ecrane de 5 inch si 5.8 inch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.