Orange Black Friday 2016 – reduceri de 100%

Orange Black Friday 2016 vine cu reduceri de pana la 100% la produse, optiunea de alege produsele cu reducere si acces prioritar la promotii.

Orange a anuntat campania Black Friday 2016 in cursul acestei zile, ea urmand a aduce reduceri de pana la 100% la o varietate de produse din magazinul online al operatorului de telefonie mobila. Spre deosebire de anii trecuti, pentru Black Friday 2016 Orange a gandit putin diferit lucrurile si le permite clientilor sa aleaga produsele pentru care vor fi reduceri.

Conform operatorului, in cadrul campaniei Orange Black Friday 2016, care se va desfasura in aceasta pagina, clientii operatorului de telefonie mobila vor putea vota produsele care sa aiba parte de reduceri. O animatie special creata de catre operator va facilita votarea produselor, iar in final cele cu voturile cele mai multe vor fi alese pentru oferte.

Orange Black Friday 2016 se va desfasura in doua etape, prima in perioada 11 – 18 noiembrie in care vor fi votate produsele care vor beneficia de reduceri. A doua se va organiza in perioada 18 noiembrie – 27 noiembrie, atunci aceste produse vor putea fi cumparate de catre clienti cu reducere de pana la 100%, accesoriile fiind cele cu reducerile cele mai mari.

Orange Black Friday 2016 – reduceri de 100%

orange-black-friday-2016

Ideea acestui sistem de votare pentru Black Friday 2016 la Orange nu este chiar atat de rea si va fi interesant de vazut ce fel de reduceri vor fi oferite in final. Partea interesanta este ca toti cei care voteaza vor avea acces prioritar la reducerile de Black Friday 2016 la Orange, adica le vor putea vedea cu 2 ore inaintea altora si vor putea cumpara produsele in avans.

Toate produsele cumparate in cadrul Black Friday 2016 de la Orange vor fi livrate gratuit catre clienti, deci beneficiati nu doar de reducere pentru ele, ci si de transport fara a plati. Acestea fiind spuse, in aceasta pagina veti gasi toate reducerile pe care le va oferi Orange si va recomand sa votati pentru a primi acces prioritar la oferte in 18 noiembrie.

“Orange lansează campania Black Friday 2016

Bucureşti, 11 noiembrie 2016. Orange lansează campania Black Friday 2016 și le oferă pentru prima dată celor care vizitează site-ul www.orange.ro posibilitatea de a vota produsele pe care își doresc să le găsească în oferta specială, cu ajutorul unei animații create special pentru campanie, un păianjen. În plus, aceasta îi va ajuta să descopere miile de produse cu discount disponibile în perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu până la 100% și o gamă extinsă de telefoane. 

Astfel, între 11 și 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea să voteze câte un produs pe care își doresc să îl achiționeze cu discount, printr-un mecanism simplu. Toți cei care își exprimă preferința pentru unul dintre produse se vor putea bucura de ofertele speciale de Black Friday cu două ore înainte de startul oficial al campaniei, pe 18 noiembrie, de la ora 08:00, iar cei care nu își găsesc produsul preferat în ofertă vor fi recompensați cu reduceri pentru telefoanele și accesoriile disponibile.     

În perioada 18-27 noiembrie, vizitatorii site-ului www.orange.ro îşi pot cumpăra din magazinul online mii de produse cu reducere, în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange. Ei pot alege dintr-o gamă variată de smartphone-uri de la producătorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia și Orange, accesorii și gadgeturi precum smartwatch-uri, brățări fitness, camere foto și video Polaroid, boxe bluetooth, căști, baterii externe și multe altele.  

Mai mult decât atât, în perioada campaniei, utilizatorii se pot bucura de transport gratuit pentru telefoanele achiziționate, deblocare gratuită pentru orice telefon achiziționat la preț standard, retur gratuit în primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plăti în rate, iar punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumpărăturile online.

Mai multe detalii despre campania Orange Black Friday 2016 sunt disponibile pe www.orange.ro/blackfriday.”