iPhone 7 Plus – un presupus terminal a explodat in China

Un presupus iPhone 7 Plus a explodat in CHina in urma unui impact, insa se pare ca vorbim doar despre o simpla clona.

Un presupus iPhone 7 Plus ar fi explodat in China zilele trecute dupa ce ar fi fost scapat din mana de catre proprietarul sau, dispozitivul fiind complet distrus. In imaginile de mai jos puteti vedea acest smartphone cu bateria umflata si ecranul detasat de carcasa, lucru care se intampla in mod obisnuit dupa ce bateria unui terminal mobil se umfla.

Proprietarul acestui presupus iPhone 7 Plus sustine ca smartphone-ul a explodat cand a fost scapat din mana pe o suprafata dura, lucru pe care nu l-am mai vazut pana acum. Am vazut multe terminale iPhone 7 Plus testate pentru rezistenta in moduri mult mai serioase, scapate de la sute de metri inaltime, dar niciunul nu a explodat pana acum.

Explicatia pentru cazul din China este una diferita totusi, deoarece acel presupus iPhone 7 Plus pare a fi o clona si nu un smartphone al companiei Apple. Acum cateva saptamani an vazut un caz similar al unui iPhone 7 explodat in China, care de fapt era doar o clona, iar aici se pare ca situatia ar fi similara, cel putin in baza imaginilor.

iPhone 7 Plus – un presupus terminal a explodat in China

Din punctul meu de vedere, terminalul din imagini nu ar fi un iPhone 7 Plus, ci o clona, iar asta uitandu-ma doar la culoarea logo-ului si la marcajele de pe carcasa. Acestea au culori diferite fata de cele prezentate de catre compania Apple in imaginile oficiale, dar textul este si de dimensiune si forma diferita fata de cele prezentate de catre Apple.

In aceasta idee, cred ca sunt sanse mici ca in imagini sa vedem un iPhone 7 Plus explodat, ci o clona care este prost facuta si mai periculoasa decat un Galaxy Note 7. Inainte sa inchei, va spun si ca nu exista vreo dovada a faptului ca persoana afectata ar fi contactat compania Apple pentru ca acest caz sa fie investigat, semn ca nu prea exista motive sa se faca asta.

iphone-7-plus-explodat

iphone-7-plus-explodat-1

iphone-7-plus-explodat-2

iphone-7-plus-roz-apple

iphone-7-plus-explodat-3