Bugul ce Facebook afisa unii utilizatori ca fiind decedati

Un bug extrem de ciudat al companiei Facebookomorat o buna parte dintre utilizatorii care acceseaza zilnic reteaua de socializare din diverse zone de pe planeta. In momentul in care un utilizator a decedat, compania Facebook afiseaza un banner de comemorare in partea superioara a profilului pentru a le da oamenilor de inteles ca acea persoana nu mai este in viata.

In cursul noptii trecute, Facebook i-a omorat pe toti americanii, sau poate doar pe cei care nu l-au votat pe Donald Trump, bannere de comemorare fiind afisate peste paginile de profil ale tuturor. Mai jos aveti o imagine in care ni se spune ca Mark Zuckerberg a murit, desi probabil el incerca sa explice presei de de ce Facebook nu l-a ajutat pe Donald Trump sa fie ales ca si presedinte al SUA.

Cei de la Facebook au recunoscut ca totul a fost doar o eroare generata de catre serverele lor, insa desigur ca internetul s-a distrat de minune cu acest bug. Din pacate, au existat si multe persoane care s-au speriat sa vada mesaje de acest gen pentru ca exista multi care “iau de bune” mesajele de acest gen afisate pe retelele de socializare.

“For a brief period today, a message meant for memorialized profiles was mistakenly posted to other accounts. This was a terrible error that we have now fixed. We are very sorry that this happened and we worked as quickly as possible to fix it.”

facebook-mort-bug