Facebook testeaza grupuri publice de discutii in Messenger

Facebook va permite crearea de grupuri publice de discutii pentru Messenger multumita unei actualizari aflate in curs de dezvoltare.

Compania Facebook a inceput sa testeze o noua functie pentru Facebook Messenger, aplicatia de mesagerie permitand acum crearea de grupuri publice de discutii. Asemenea functii sunt oferite de catre majoritatea aplicatiilor competitoare, inclusiv de catre WhatsApp Messenger, asa ca era timpul ca Facebook Messenger sa ofere ceva similar pentru noi.

Deocamdata Facebook testeaza aceste grupuri publice de discutii in Australia si Canada, iar conform celor care le pot folosi, ele sunt publice, deci oricine poate participa la discutii. Prin aceste grupuri publice de discutii, utilizatorii obisnuiti pot participa la conversatii cu persoane pe care nu le cunosc, totul intr-un mod cat se poate de deschis, imposibil pana acum.

In momentul de fata Facebook Messenger permite crearea de grupuri de discutii care sunt private, insa Facebook intentioneaza sa permita in curand crearea de grupuri publice pentru a usura interactiunea. Practic, utilizatorii vor avea libertatea de a participa la discutii publice fara restrictii si vor putea descoperi noi subiecte interesante cu ajutorul Facebook messenger.

Functia noua pentru Facebook Messenger este in testare de putina vreme in cadrul Facebook, deci va fi nevoie de ceva timp pana cand ea va fi lansata oficial. Desigur ca ea ar putea suferi si cateva modificari, insa ramane de vazut daca Facebook va dori sa schimbe multe la ea, sau va decide sa o ofere in formatul in care este acum disponibila.

facebook-messenger-grupuri-discutii-publice