Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp poate face apeluri video pe iPhone

WhatsApp poate face apeluri video pe iPhone

WhatsApp poate face apeluri video pe iPhone incepand de zilele trecute, functia putand fi activata de catre oricine chiar acum.

Aplicatia WhatsApp este acum capabila sa faca apeluri video de pe terminalele iPhone pe care este instalata, noua functie fiind activata recent de catre compania dezvoltatoare. Efectuarea de apeluri video era una dintre putinele functii pe care WhatsApp nu le putea face de pe terminalele iPhone ale celor de la Apple, insa acum totul este posibil.

Functia nu a fost activata la nivel global pentru toti utilizatorii, insa unii pot face apeluri video de pe iPhone folosind WhatsApp chiar incepand de astazi. Functia a fost activata automat pentru unii dintre utilizatorii iPhone care folosesc WhatsApp in momentul de fata, in timp ce pentru altii ea urmeaza sa fie activata in perioada imediat urmatoare.

In cazul in care doriti sa activati functia de apeluri video mai repede pe iPhone-ul pe care aveti instalata aplicatia WhatsApp, ei bine puteti face asta. Conform unei persoane care monitorizeaza toate schimbarile pe care dezvoltatorii WhatsApp le ofera pentru iPhone, noua functie poate fi activata prin simpla reinstalare a aplicatiei in terminalele noastre.

Este indicat sa faceti intai un backup pentru aplicatia WhatsApp, mai apoi sa stergeti aplicatia din terminalele voastre iPhone, iar in final sa o reinstalati. Dupa reactivarea aplicatiei ar trebui sa aveti functia de apeluri video activa, insa daca ea nu a fost activata, atunci va trebui sa asteptati pana cand cei de la WhatsApp o vor oferi inclusiv in zona noastra.

whatsapp-apeluri-video-iphone

 • amfetamin

  Șters,reinstalat,nimic. Îmi apare direct apel video sau trebuie sa efectuez un apel audio si apoi sa comut pe video?

 • KlaudiNhO

  Nimik

 • adikenzie

  Inca nu a aparut pentru nimeni. E ca pe facebook, o sa primim functia treptat

 • Normal ca a aparut pentru unii oameni, altfel nici n-am discuta despre asta :)))

 • amfetamin

  Tie ti-a apărut zaone?

 • adikenzie

  @zaone Ma refeream pentru Romania.

 • iulian75

  Eu am funcția de apel in colțul din dreapta sus. Și chiar merge…probat