Black Friday 2016 – eMAG nu va impune limite de cumparare

Black Friday 2016 la eMAG va aduce o relaxare a limitelor de cumparare pentru produse, insa ele nu vor disparea complet.

Daca ati mai urmarit cu atentie campaniile Black Friday ale celor de la eMAG, atunci cu siguranta stiti ca in anii trecuti magazinul a impus limite de cumparare pentru produse. Mai exact, eMAG le-a interzis clientilor sa cumpere mai mult de 2 produse de acelasi fel, insa cu Black Friday 2016 aceasta politica se va schimba, intr-o anumita masura.

Ieri presedintele eMAG a confirmat faptul ca magazinul nu va mai impune cu strictete aceasta regula de limitare a cumpararilor in cadrul Black Friday 2016. Mai exact, unele produse vor avea in continuare limita pentru cumparare, insa pentru majoritatea ea nu se va mai aplica, asa cum este si normal pentru orice fel de magazin online care se respecta.

Este absurd ca pentru unele produse sa se impuna limite de achizitii in cadrul Black Friday 2016 la eMAG, iar aici pot fi usor aduse in discutie anvelopele auto. Este absurd sa vinzi anvelope si sa limitezi clientul doar a cumpararea a maxim 2 bucati, asa ca eMAG va avea grija sa nu faca greseli de acest gen in cadrul caompaniei de anul acesta.

Black Friday 2016 – eMAG nu va impune limite la cumpararea de produse

Reprezentantii eMAG nu au dorit sa dezvaluie categoriile de produse pentru care nu vor exista limite de cumparare in cadrul Black Friday 2016, separat de anvelope. In acelasi timp, ei nu au dorit sa anunte nici produsele pentru care vor exista limite la cumparare, insa probabil cele varf de lance nu vor putea fi cumparate in mai mult de 2 exemplare de catre clienti.

Pe de o parte este normal ca eMAG sa impuna limite la cumpararea anumitor produse, deoarece unii clienti ar putea cumpara acel produs in cantitati mari, iar altii ar fi lipsiti de posibilitatea de a o face. Cei de la eMAG incearca sa creeze o oarecare egalitate in cadrul Black Friday 2016, iar asta presupune inclusiv aceste tipuri de limitari pentru clienti.

Avand in vedere ca eMAG va anunta stocurile produselor pentru Black Friday 2016, exista posibilitatea sa ne dam seama din timp pentru care vor exista limite de cumparare. In general, produsele anuntate maine si poimaine vor putea fi cumparate in maxim 2 exemplare, insa ramane de vazut cum va gandi eMAG totul.

emag-black-friday-2016-limita-cumparare-produse