iOS 10.2 beta 3 este mai rapid decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 3 este mai rapid decat iOS 10.1.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch, performantele bune fiind vizibile in clipurile video de mai jos.

Compania Apple continua sa ne surprinda in mod placut cu performantele iOS 10.2 beta 3, astfel ca noi teste de performanta ne arata ca acest build este mai rapid decat iOS 10.1.1. Toate build-urile iOS 10.2 beta au fost mai rapide decat cele oficiale oferite de catre compania Apple pentru utilizatori, situatia in sine fiind neasteptat de buna.

Compania Apple a imbunatatit usor, dar sigur, performantele iOS 10.2 beta in comparatie cu cele ale versiunilor anterioare, iar pana in momentul lansarii versiunii finale lucrurile ar putea fi si mai bune. Desigur ca vorbim aici despre nimic mai mult decat o simpla speranta, deoarece nu stim in final ceea ce ne va oferi compania Apple prin actualizare.

In ciuda acestui lucru, chiar si un smartphone vechi, precum iPhone 5 beneficiaza de performante mai mult decat bune cu iSO 10.2 beta, lucru surprinzator. Este imbucurator sa vedem ca iOS 10.2 beta are performante atat de bune si sper ca Apple sa nu isi schimbe in final traiectoria pe care a plecat in momentul lansarii acestor build-uri.

Voi ce parere aveti despre performantele iOS 10.2  si care este experienta voastra cu aceasta versiune a sistemului de operare ?

7 COMENTARII

  1. Sa ma f..T in rapiditatea iOS !! Mai are careva probleme cu conferințele și bluetooth-ul ? Mie in unele conferințe mi se blochează ecranul și nu mai pot sa fac nimic pana nu se termina Conversația !!!

  2. 6s plus.Am făcut astăzi actualizare. După o oră s-a închis cu 50% baterie. Când am veut să-l pornesc apărea cablul, cum ar fi descărcat conplet. După câteva încercări în care s-a tot deschis și închis, acum văd că ține de o oră. A mai pățit cineva?