Black Friday 2016 – eMAG publica stocurile produselor

eMAG va anunta de Black Friday 2016 stocurile pentru produsele cu cele mai bune reduceri disponibile in data de 18 noiembrie.

Black Friday 2016 va aduce si o premiera la eMAG, presedintele magazinului online anuntand in cursul zilei de ieri noutatea in cadrul unei conferinte de presa. Pentru prima oara in cei 6 ani de organizare ai Black Friday, cei de la eMAG vor face publce si stocurile disponibile pentru produsele care beneficiaza de reducerile cele mai bune.

Desi abia de maine vom afla care vor fi produsele care vor beneficia de cele mai bune reduceri la eMAG in cadrul Black Friday 2016, magazinul online va afisa si stocurile disponibile pentru ele. Vorbim cel mai probabil despre acele produse pe care toata lumea le va “vana” si care in fiecare an dispar in secundele anterioare deschiderii magazinului online.

In fiecare an eMAG a fost acuzat ca in realitate aceste oferte sunt de fapt tepe si ca produsele nu sunt disponibile pentru achizitie, ci sunt doar folosite pentru a atrage atentia. In ideea de a face Black Friday 2016 mult mai transparent, cei de la eMAG au decis sa publice inclusiv listele cu stocurile pe care le au disponibile pentru respectivele produse in ziua de 18 noiembrie.

Black Friday 2016 – eMAG publica stocurile produselor

Ca sa fiu sincer, niciun magazin online nu si-a dezvaluit stocurile de produse in cadrul unei campanii Black Friday si mai toate au fost acuzate ca nu sunt oneste. Cei de la eMAG incearca sa arate ca Black Friday 2016 poate fi si onest, sau cel putin acesta este mesajul pe care magazinul online incearca sa ni-l transmita prin aceasta schimbare de strategie.

Din pacate, cei de la eMAG nu vor anunta toate stocurile de produse disponibile in cadrul campaniei Black Friday 2016, dar acest lucru este totusi normal. eMAG nu vrea sa riste ca ai sai competitori sa stie la ce produse exista cele mai multe reduceri, contractele pentru oferirea lor impiedicand deasemenea dezvaluirea acestor informatii catre public.

In ciuda acestui lucru, chiar daca eMAG va dezvalui stocurile de produse la reducere in cadrul Black Friday 2016, este greu de spus cata lume va fi multumita. Chiar daca numarul de produse va fi anuntat, asta nu inseamna ca ele nu vor fi vandute la fel de repede precum in cazul anilor trecuti, cu aceleasi conroverse privind vanzarile.

Stocuri publice, interes si mai mare pentru Black Friday 2016 la eMAG

Daca eMAG va anunta stocuri mari pentru produsele cu reduceri bune in cadrul Black Friday 2016, atunci interesul va fi si mai mare pentru achizitie. In cazul in care stocurile vor fi reduse, atunci interesul pentru produse ar putea fi mai mic decat se asteapta eMAG, asa ca aceasta este o sabie cu doua taisuri pentru magazin.

Parerea mea este ca publicarea stocurilor pentru produsele cu cele mai bune reduceri, varfuri de lance in oponia presedintelui eMAG, in cadrul Black Friday 2016 este o idee buna si va elimina din sentimentul de neincredere care exista acum.

Voi ce parere aveti despre aceasta strategie a celor de la eMAG ?

emag-black-friday-2016-stocuri-produse-reducere

2 COMENTARII