Skype poate fi folosit acum si fara cont

Skype, una dintre cele mai mari paltforme de mesagerie text si efectuare de apeluri video, poate fi acum folosita chiar si fara a avea un cont inregistrat. Vorbim despre posibilitatea de a efectua apeluri video sau doar audio fara a avea un cont inregistrat in reteaua Skype, lucru imposibil de conceput pana in prezent pentru platforma Microsoft.

Conform celor de la Microsoft, persoanele care doresc sa foloseasca Skype pot genera un link special care poate fi partajat cu oricine pentru a purta conversatii text, audio, vide, sau pentru a-si partaja ecranul. Pana acum toate aceste functii erau disponibile utilizatorilor, insa iata ca lucrurile incep sa se schimbe in ideea de a atrage mai multi utilizatori.

Noul mod de utilizare al Skype functioneaza doar de pe versiunea desktop a platforme si discutiile in grup text sunt limitate la 300 de persoane acum. Discutiile audio sau video in grup sunt limitate la 25 de persoane, iar orice fel de conversatii text purtate in acest mod vor fi salvate timp de doar 24 de ore in serverele Microsoft.

Pentru a putea folosi platforma Skype, un utilizator trebuie doar sa deschida website-ul Skype, sa aleaga optiunea Start a conversation si sa aleaga ceea ce doreste sa faca. Desigur ca acel link trebuie partajat prin email sau retele de socializare catre persoanele cu care dorim sa discutam, iar asta va reduce probabil numarul de persoane interesate de sistem.