Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi repus in vanzare in 2017

Galaxy Note 7 ar putea fi repus in vanzare in 2017

Samsung vrea sa repuna Galaxy Note 7 in vanzare incepand din cursul anului 2017, unitati reconditionate fiind pregatite.

Compania Samsung ar intentiona sa repuna in vanzare Galaxy Note 7 anul viitor, asta in ciuda faptului ca a distribuit unitati care explodau in timpul simplei folosiri. Cei de la Samsung au afirmat initial ca toate terminalele vor fi distruse, insa se pare ca in realitate lucrurile vor fi diferite fata de ceea ce trebuia sa se faca initial din partea coreenilor.

Mai exact, compania Samsung ar intentiona sa repuna Galaxy Note 7 in vanzare anul viitor, insa sub forma unor terminale reconditionate, nu noi. Ce va reconditiona Samsung la ele nu stie nimeni, insa se speculeaza ca ar fi vorba fie de inlocuirea bateriilor, fie despre implementarea altor modificari menite sa faca terminalele mai sigure.

Acum daca va ganditi ca Samsung va vinde aceste terminale Galaxy Note 7 peste tot, ei bine va inselati, deoarece ele vor ajunge doar in pietele aflate in curs de dezvoltare. Aici vorbim cel mai probabil doar despre Africa, America de Sud si unele tari din Asia, deoarece daca vor aparea incidente acolo, lumea nu va fi atat de interesata de ele, probabil.

Practic, Samsung se va folosi de aceste tari pentru a recupera o parte dintre pierderile generate de catre Galaxy Note 7, si unde poti trimite un produs menit gunoiului, decat in tarile aflate in curs de dezvoltare. Unitatile reconditionate ale Galaxy Note 7 vor fi cel mai probabil vandute la preturi mici, iar asa Samsung nu va pierde la fel de multi bani.

“Samsung Electronics, which is reeling from battery explosions of its latest flagship smartphone Galaxy Note 7, is expected to sell the refurbished products of its handset from next year.┬áThe source anticipated the refurbished handsets will be mostly sold in emerging markets such as India and Vietnam where low-end and mid-range smartphones are popular.”

galaxy-note-7-vanzare-2017

 • terrymada

  E culmea prostiei. Daca si dupa a treia modificare explodeaza, samsung poate merge cu vaca pe pasuni…

 • badmad

  Se dau spre vanzare cu carcase de kevlar­čśť

 • Viorel Predatorul

  Cred ca este o idee gresita sa repuna in vanzare un model care a dat rateuri serioase de doua ori. Eu insumi nu as mai cumpara Note 7, cu nicio asigurare din partea Samsung…
  As cumpara cu siguranta alt model nou de Note, doar daca as vedea ca cele deja vandute nu au probleme de genul celor avute de Note 7.

 • Srb Srb

  Daca si Viorel a spus ce a spus, nu mai e nimic de zis. Daca il aduc pe piata clar trebuie sa fie ceva mai ieftin din monent ce va avea hardware invechit

 • Mihai V

  decat sa faca asta mai bine se foloseau de anumite componente din acel telefon ca sa-si recupereze o parte din bani . . . in felul asta o luam de la capat

 • Liviu

  si oile il vor cumpara

 • david

  Poate le cumpara cei de la ISIS. Si mai scapam de ei. Decat sa le distruga..