Un Galaxy Note 7 furat a explodat in mainile hotului

Samsung a reusit sa creeze cea mai buna metoda de a impiedica furturile terminalelor Galaxy Note 7, acestea explodand cand sesizeaza ca se indeparteaza de proprietarii lor. Un hot din China a experimentat acest sistem nou cu doar cateva zile in urma, terminalul sau Galaxy Note 7 explodand la putin timp dupa furt.

Dispozitivul a fost furat dintr-o sala de internet in timp ce proprietarul sau dormea in respectiva locatie, el raportand furtul politiei locale. Investigand cazul aceasta a descoperit terminalul Galaxy Note 7 ars, dar nu si pe hotul care l-a furat, semn ca acesta a avut ghinionul de a fura un smartphone defect care urma oricum sa ia foc.

Conform politiei, unitatea a fost complet arsa, iar internetul a ironizat pe deplin atat hotul, cat si compania Samsung, plus noul sau sistem antifurt. Adevarul este ca Samsung ar putea avea cea mai buna solutie de a proteja smartphone-urile sale impotriva hotilor, dac va gasi o metoda de a le convinge sa nu explodeze chiar si cand sunt folosite de acestia.

In orice situatie, vorbim probaibl despre cea mai mare dreptate facuta proprietarului initial, hotul care a profitat de neatentia sa ramanand fara terminal aproape imediat. Acesta este primul caz al unui smartphone furat care a explodat la hotul care l-a furat, insa nu ar fi exclus ca alte situatii similare sa apara in curand.

“A thief who stole a Samsung Note 7 from an internet shop in Anhui province saw his efforts come to naught when the smartphone exploded. The phone was completely burned out. The thief swiped it while its owner was taking a nap inside an internet cafe in Hefei, the provincial capital.”

galaxy-note-7-hot-eplozie