Prima Pagina iPhone Cum accesezi date unui iPhone cu cod de acces

Cum accesezi date unui iPhone cu cod de acces

Poti accesa datele dintr-un iPhone cu cod de acces chiar daca este blocat, pozele, mesajele si agenda de contacte fiind disponibile.

Un iPhone care are setat un cod de acces, cod de siguranta, ar trebui sa fie atat de sigur incat nimeni nu ar trebui sa il poata accesa pentru a-i prelua datele. Compania Apple s-a luptat in instanta cu FBI sa demonstreze ca nu are acces la datele existente intr-un iPhone care are setat un cod de acces, insa lunar ni se demonstreaza ca americanii mint.

In clipul video de mai jos puteti vedea o demonstratie a unei modalitati prin care pot fi accesate datele dintr-un iPhone care are un cod de acces setat. Vorbim despre biblioteca foto/video, agenda de contacte sau logurile mesajelor noastre, controlarea anumitor setari fiind deasemenea posibila chiar daca terminalul este, teoretic, blocat.

Practic, orice persoana rau intentionata ar putea accesa aceste date in doar cateva secunde si fara sa se chinuie prea mult, lucru pe care cei de la Apple incearca sa il evite constant. Metoda functioneaza cu orice fel de terminal iPhone, atat timp cat el are Siri activ, deci daca folositi Voice Control, sau nu folositi vreunul dintre aceste sisteme, s-ar putea sa fiti in siguranta.

Avand in vedere modul foarte serios in care compania Apple continua sa isi securizeze sistemul de operare iOS, este foarte posibil ca acest bug sa fie inchis foarte curand. In momentul de fata el functioneaza in iOS 8 – iOS 10.2 beta 3, insa probabil in urmatoarele actualizari va fi blocat de catre cei din Cupertino.

 • andrian

  din ce am vazut aici, totusi, pare complicat sa urmezi toti acei pasi intr-o anumita ordine, deci pentru noi, utilizatori “normali”, nu cred ca ar trebui sa ne facem prea multe griji, deci nu-i pentru noi😁

 • Mircea Radulescu

  Când vrei să faci rău nimic nu e complicat.

 • Ionel Aviatorul

  Asa si care e faza? Daca nu face buypass icloud sau ceva… degeaba vede contacte si poze 🙂

 • Ionel Aviatorul

  Bypass*

 • Cristiano

  wow…foarte tare..😳😳😳

 • unixes

  Ionel Aviatorul, majoritatea oamenilor nu vor sa isi insuseasca iPhone-ul cuiva si iCloud-ul le sta in cale, dar sunt multi care suspecteaza sau care au secrete. Faza cu bypass-ul iCloud este pentru cei ce vor un iPhone dar nu au bani nici de un Alcatel.

 • iulian75

  In România 90% din cazurile de spargere sau furt de iPhone sunt pentru terminale din cauza sărăciei, dar in clipul acela arată un bug al IOS care se crede foarte sigur. In America contează mai mult datele decât terminalul in sine.