Prima Pagina eMAG Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ?

Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ?

Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ? Ora la care eMAG va oferi acces la promotiile Black Friday 2016 nu a fost anuntata, dar o putem ghici.

Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ? Aceasta intrebare sta pe buzele multor persoane si a fost pusa inclusiv in conferinta de presa organizata luni pentru Black Friday 2016 de catre eMAG. In aceasta pagina vor fi toate promotiile pe care cei de la eMAG le au pregatite pentru noi, insa foarte multa lume vrea sa stie cand anume urmeaza sa fie disponibil accesul in website.

Daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat anul trecut, am putea spune ca eMAG Black Friday 2016 va incepe in preajma orelor 07:00 – 08:00, dar s-ar putea sa gresim. Presedintele eMAG, Iulian Stanciu, a spus ca anul acesta intentia este ca deschiderea website-ului pentru Black Friday 2016 sa aiba loc mai devreme decat anul trecut, fara a oferi si o ora clara.

Ce inseamna asta? Ei bine, asta inseamna ca eMAG Black Friday 2016 ar putea incepe la ora 06:00, 06:30, sau undeva pana in 07:00. De ce atat de devreme ? Ei bine anul trecut accesul a fost oferit la website-ul eMAG inainte de ora 08:00, insa din cauza numarului mare de oameni, pana s-a creat un cache suficient de mare, ofertele au fost inaccesibile pentru majoritatea oamenilor.

Ora cand incepe eMAG Black Friday 2016 ?

incepe-black-friday-2016-ora

In aceasta idee, anul acesta, eMAG Black Friday 2016 incepe ceva mai devreme decat anul trecut pentru a le putea oferi clientilor mai mult timp sa beneficieze de reduceri. Extinzand timpul in care promotiile sunt oferite, cei de la eMAG isi extind inclusiv vanzarile din aceasta zi, deci au tot interesul sa prelungeasca foarte mult campania.

Inceputul eMAG Black Friday 2016 ar putea avea loc intre 06:00 si 07:00, insa pana cand website-ul va fi suficient de stabil pentru a fi accesat, am putea intra  bine in ora 07:00. Anul trecut cam asa au stat lucrurile si website-ul a devenit stabil abia in jurul orei 08:00, deci eMAG intentioneaza sa expedieze lucrurile acum pentru a oferi o perioada mai lunga pentru a face cumparaturi.

Avand in vedere ca nimeni din cadrul magazinului online nu a spus clar ora cand incepe eMAG Black Friday 2016, nu avem decat sa ghicim acest lucru. Daca vreti sa fiti 100% siguri ca veti beneficia de reduceri, sfatul meu este sa fiti online in jurul orei 06:00 pentru a nu pierde produsele care vor avea reducerile cele mai bune, chiar daca accesul la website va fi oferit mai tarziu.

Afla instant cand incepe eMAG Black Friday 2016

Avand in vedere ca foarte multi dintre voi veti dori sa aflati instant cand incepe eMAG Black Friday 2016, va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro. In momentul in care veti putea cumpara produse de la eMAG in cadrul campaniei Black Friday 2016, veti primi o notificare in acest sens, iar in aplicatie veti gasi si cele mai bune reduceri de care puteti beneficia cu link direct spre fiecare, pentru a putea face achizitia imediat.

Dupa cum v-am spus in repetate randuri, cele mai bune reduceri din cadrul eMAG Black Friday 2016 se vor da chiar dimineata, in primele minute, asa ca daca nu veti fi online atunci, le veti pierde. In concluzie, in aceasta pagina vor fi disponibile toate reducerile pentru eMAG Black Friday 2016 si pe iDevice.ro veti gasi toate deal-urile ce merita cumparate.

 • alexbr

  Anul trecut a inceput la 8:21 !

 • A inceput mult mai devreme, doar ca nu s-a putut accesa nimic, asta a fost confirmat si de presedintele emag luni.

 • alexbr

  Posibil, atunci am primit notificare pe tel si atunci am comandat

 • tomoiaga

  Am si eu o problema. In data de 16.11.2016 am cumparat de la quickmobile un iphone 6s plus si cand am scos telefonul din cutie am avut surpriza neplacuta sa observ o zgarietura pe display.Nu imi vine sa cred asa ceva; Am facut cerere de retur dar cei de la quickmobile imi spun ca e posibil sa nu accepte returul.Imi puteti da o idee ce sa fac.Nu am patit niciodata asa ceva si am comandat destul de multe iphonuri.

 • Cristi

  6 dimineața? 😨

 • Posibil, eu spun ca va fi mai aproape de 07:00, poate chiar dupa, dar tot aproape de fix.

 • ciprian

  oricum reducerile sunt mai mult fictive ,…..iar cele care sunt cu adevarat reduceri in realitate nu exista ,apar doar pe site .

 • Huh ?

 • Mihai V

  cred ca in jur de 7- 7:15 va da drumul la site

 • Srb Srb

  aoleu zaone, nu dormi noaptea aceasta ca sa le oferi in timp real informatii ?

 • raz4ro

  daca ati urmarit produsele dorite din timp, s-au scumpit de la inceputul lunii chiar si cu 50%, in realitate…doar la produsele de proasta calitate sau ceea ce nu se vinde, se face o reducere…romania, ramane in continuare romania.

 • Nelu Bodea

  Emag de kkt. Sapt trecuta urmaream un essoresor care avea pretul de 450 lei. De 3 zile l-au scumpit la 568. De black friday prca vad ce super reducere fac pana la 450 lei. Niste jeguri din punctul meu de veder

 • Cosmin

  Stiti daca o sa faca reducere la gopro hero5?