Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ?

Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ? Ora la care eMAG va oferi acces la promotiile Black Friday 2016 nu a fost anuntata, dar o putem ghici.

Cand incepe eMAG Black Friday 2016 ? Aceasta intrebare sta pe buzele multor persoane si a fost pusa inclusiv in conferinta de presa organizata luni pentru Black Friday 2016 de catre eMAG. In aceasta pagina vor fi toate promotiile pe care cei de la eMAG le au pregatite pentru noi, insa foarte multa lume vrea sa stie cand anume urmeaza sa fie disponibil accesul in website.

Daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat anul trecut, am putea spune ca eMAG Black Friday 2016 va incepe in preajma orelor 07:00 – 08:00, dar s-ar putea sa gresim. Presedintele eMAG, Iulian Stanciu, a spus ca anul acesta intentia este ca deschiderea website-ului pentru Black Friday 2016 sa aiba loc mai devreme decat anul trecut, fara a oferi si o ora clara.

Ce inseamna asta? Ei bine, asta inseamna ca eMAG Black Friday 2016 ar putea incepe la ora 06:00, 06:30, sau undeva pana in 07:00. De ce atat de devreme ? Ei bine anul trecut accesul a fost oferit la website-ul eMAG inainte de ora 08:00, insa din cauza numarului mare de oameni, pana s-a creat un cache suficient de mare, ofertele au fost inaccesibile pentru majoritatea oamenilor.

Ora cand incepe eMAG Black Friday 2016 ?

incepe-black-friday-2016-ora

In aceasta idee, anul acesta, eMAG Black Friday 2016 incepe ceva mai devreme decat anul trecut pentru a le putea oferi clientilor mai mult timp sa beneficieze de reduceri. Extinzand timpul in care promotiile sunt oferite, cei de la eMAG isi extind inclusiv vanzarile din aceasta zi, deci au tot interesul sa prelungeasca foarte mult campania.

Inceputul eMAG Black Friday 2016 ar putea avea loc intre 06:00 si 07:00, insa pana cand website-ul va fi suficient de stabil pentru a fi accesat, am putea intra  bine in ora 07:00. Anul trecut cam asa au stat lucrurile si website-ul a devenit stabil abia in jurul orei 08:00, deci eMAG intentioneaza sa expedieze lucrurile acum pentru a oferi o perioada mai lunga pentru a face cumparaturi.

Avand in vedere ca nimeni din cadrul magazinului online nu a spus clar ora cand incepe eMAG Black Friday 2016, nu avem decat sa ghicim acest lucru. Daca vreti sa fiti 100% siguri ca veti beneficia de reduceri, sfatul meu este sa fiti online in jurul orei 06:00 pentru a nu pierde produsele care vor avea reducerile cele mai bune, chiar daca accesul la website va fi oferit mai tarziu.

Afla instant cand incepe eMAG Black Friday 2016

Avand in vedere ca foarte multi dintre voi veti dori sa aflati instant cand incepe eMAG Black Friday 2016, va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro. In momentul in care veti putea cumpara produse de la eMAG in cadrul campaniei Black Friday 2016, veti primi o notificare in acest sens, iar in aplicatie veti gasi si cele mai bune reduceri de care puteti beneficia cu link direct spre fiecare, pentru a putea face achizitia imediat.

Dupa cum v-am spus in repetate randuri, cele mai bune reduceri din cadrul eMAG Black Friday 2016 se vor da chiar dimineata, in primele minute, asa ca daca nu veti fi online atunci, le veti pierde. In concluzie, in aceasta pagina vor fi disponibile toate reducerile pentru eMAG Black Friday 2016 si pe iDevice.ro veti gasi toate deal-urile ce merita cumparate.