Telekom Black Friday 2016 – reduceri la telefoane si abonamente

Telekom Black Friday 2016 incepe in 18 noiembrie cu reduceri la telefoane mobile, abonamente, tablete si accesorii, iata cele mai bune promotii.

Telekom Black Friday 2016 urmeaza sa inceapa in cursul zilei de 18 noiembrie in aceasta pagina din cadrul magazinului online al operatorului de telefonie mobila, dar si in magazinele fizice. Telekom participa impreuna cu Orange si Vodafone la campania Black Friday 2016, deci vorbim despre un trio care ne va aduce foarte multe reduceri la sute de mii de produse.

Exact precum in cazul celor de la Vodafone, nici pentru Telekom Black Friday 2016 nu avem detalii foarte multe cu privire la promotiile care urmeaza sa fie disponibile. In ciuda acestui lucru, cei de la Telekom au confirmat ca in cadrul Black Friday 2016 vor fi disponibile reduceri cu trei zerouri pentru persoanele interesate de campania pregatita de catre operator.

Separat de acestea, in cadrul Telekom Black Friday 2016 urmeaza sa fie oferita si o reducere suplimentara de 50 de LEI pentru cei care inregistreaza comenzile irnegistrati in cont. Aceasta este o tentativa a operatorului de a convinge mai multa lume sa se foloseasca de conturile magazinului online pentru a avea acces mai usor la informatii privind servicile contractate.

Telekom Black Friday 2016 – reduceri la telefoane si abonamente

Din pacate, alte secrete privind Telekom Black Friday 2016 nu au mai fost dezvaluite de catre operatorul de telefonie mobila, cel putin pana in acest moment. In ciuda acestui lucru, cred ca in orele urmatoare vom afla diverse alte detalii cu privire la produsele care vor fi oferite la pret redus pentru cei care vor accesa website-ul operatorului.

Cred ca Telekom Black Friday 2016 va avea suficient de multe reduceri bune la telefoane mobile, tablete, abonamente si alte gadget-uri din magazinul Telekom. Cred ca veti gasi diverse modele ale iPhone la pret redus, dar si alte smartphone-uri, asa ca veti avea cu siguranta ce sa cumparat maine si in weekend de la operator.

Telekom Black Friday 2016 se va desfasura in aceasta pagina in perioada 18 – 20 noiembrie, iar in articolul pentru Black Friday 2016 live blog va voi oferi toate reducerile in timp real.

telekom-black-friday-2016