De ce nu apar comenzile Black Friday 2016 in contul eMAG

Comenzile Black Friday 2016 nu apar in contul eMAG ale unor clienti, insa nu vorbim despre o problema, atat timp cat ele au confirmare prin email.

eMAG a avut o dimineata foarte problematica, website-ul functionand intermitent in primele ore dupa deschiderea sesiunii Black Friday 2016 pentru toata lumea. Foarte multe persoane nu au reusit sa inregistreze comenzi imediat dupa ce toate ofertele au fost publicate de catre cei de la eMAG, insa unii dintre cei care au facut-o, au sesizat ca nu pot vedea comenzile in contul eMAG.

In sectiunea Comenzile Mele din contul eMAG sunt listate toate comenzile plasate de-a lungul timpului, insa in cazul multor persoane cele pentru Black Friday 2016 nu apar acolo. Desi comenzile au fost confirmate prin email si produsele au disparut din cos, comenzile nu apar in contul eMAG, din pacate, dar asta doar din cauza unor posibile probleme tehnice.

Daca eMAG v-a trimis un email prin care v-a confirmat comanda plasata in cadrul website-ului, chiar daca ea nu apare inca in contul eMAG, ea este totusi valida. Atat timp cat aveti o confirmare prin email pentru comanda voastra, este clar ca ea va fi livrata asa cum ati facut-o si la acel pret, iar in contul eMAG va aparea la o data ulterioara, dupa ce lucrurile se linistesc.

De ce nu apar comenzile Black Friday 2016 in contul eMAG

Nu este anormal ca deocamdata comenzile facute pentru Black Friday 2016 sa nu apara in contul eMAG al unor persoane, avand in vedere problemele tehnice avute de catre magazin. Cred ca pana la sfarsitul zilei, sau poate chiar abia maine, lucrurile vor deveni mai clare si toate comenzile vor fi afisate, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati foarte mult din aceasta privinta.

Daca nu sunteti totusi linistiti, atunci veti oricand posibilitatea de a ii suna pe cei de la eMAG si de a ii intreba de ce nu apar comenzile Black Friday 2016 in contul eMAG. Toate reducerile eMAG pentru Black Friday 2016 sunt disponibile in aceasta pagina si pana la sfarsitul zilei puteti profita de ele.

comenzi-cont-emag-black-friday-2016