Reduceri smartwatch la eMAG de Black Friday 2016

Reduceri la smartwatch in cadrul eMAG de Black Friday 2016 ajung la 73% in momentul de fata la 489 de modele.

Desi este seara, inca puteti gasi destule reduceri la smartwatch in cadrul eMAG de Black Friday 2016, in aceasta pagina, promotiile reducand pretul cu pana la 73%. 489 de modele de smartwatch sunt disponibile la pret redus in momentul de fata in cadrul campaniei Black Friday 2016 din magazinul eMAG, oferta fiind una extrem de variata pentru cei interesati.

In aceasta idee, daca doriti sa cumparati un Apple Watch al companiei Apple, veti gasi la eMAG de Black Friday 2016 reduceri de cateva sute de LEI la acest smartwatch. Vorbim despre un produs premium care are si reduceri pe masura, pretul sau final fiind cu mult mai mic decat cel din Apple Store.

Separat de Apple Watch, exista foarte multe smartwatch Android Wear, Tizen si nu numai, care au reduceri de pana la 73% in cadrul eMAG de Black Friday 2016. Acestea sunt fabricate in general de catre producatori chinezi, iar preturile de vanzare sunt cu mult mai mici decat in cazul unui Apple Watch, asa si cum este de asteptat in situatii de acest gen.

Reduceri smartwatch la eMAG de Black Friday 2016

Daca sunteti interesati sa cumparati de Black Friday 2016 un smartwatch care sa fie o clona a Apple Watch, atunci eMAG va poate ajuta, desi este reseller Apple. Magazinul are in oferta foarte multe produse care seamana cu cel al Apple, asa ca puteti macar sa cumparati ceva ce imita “perfectiunea” companiei americane, chiar daca este diferit.

Toate aceste reduceri la smartwatch in cadrul eMAG Black Friday 2016 sunt acompaniate si de reduceri la accesorii pentru ele, adica orice fel de curele doriti. Daca vreti ceva mai mult de atat, atunci puteti cumpara inclusiv folii care sa protejeze ecranele acestor ceasuri inteligente, asa ca aveti parte de un pachet complet pentru protectie.

In aceasta pagina sunt disponibile toate reducerile la smartwatch-uri de care va puteti bucura in oferta eMAG de Black Friday 2016.

smartwatch-reduceri-emag-black-friday-2016