eMAG Black Friday 2016 – runda a 2-a de reduceri

Valul 2 de reduceri eMAG Black Friday 2016 a fost anuntat de catre magazin, descopera aici toate promotiile oferite.

Cu doar cateva minute in urma a fost anunta runda a doua de reduceri eMAG Black Friday 2016 de catre magazinul online, iar mai jos le puteti vedea pe toate disponibile in aceasta pagina. Dupa vanzare a peste 833.000 de produse deja in cursul acestei zile, cei de la eMAG au anuntat a doua runda de reduceri Black Friday 2016 pentru cei interesati, ei actualizand stocurile multor produse.

Unele dintre produsele cele mai interesante pe care le puteti gasi in aceasta a doua runda a eMAG Black Friday 2016 din aceasta pagina, au fost disponibile si dimineata la pret redus. Printre ele se numara, de exemplu, inclusiv terminalele iPhone 7, care au reducere de pana la 400 LEI in momentul de fata, aceasta fiind una foarte buna fata de pretul standard, cel final fiind mai mic decat in Apple Store.

Separat de iPhone 7, a doua runda de reduceri eMAG Black Friday 2016 ne aduce preturi promotionale inclusiv la alte telefoane mobile iPhone, sau chiar la cele cu Android. Mai mult decat atat, avem bratari de fitness cu pret redus substantial, sau o serie noua de smartphone-uri pe care eMAG le comercializeaza la pret bun cu ocazia Black Friday 2016.

eMAG Black Friday 2016 – runda a 2-a de reduceri

eMAG Black Friday 2016 in runa a doua vine cu mii de noi produse care fie au stocurile actualizate, fie apar pentru prima oara la reducere in cadrul acestei sesiuni de promotii. Puteti vedea in imaginea de mai jos intregul catalog de reduceri eMAG Black Friday 2016 pentru runda a doua, asa ca va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti primi.

De la televizoare si pana la anvelope auto, monitoare pentru PC, periferice, frigidere, masini de spalat rufe, aragazuri, ceasuri, sau haine puteti gasi o multitudine de produse interesante. Runda a doua de reduceri eMAG Black Friday 2016 se desfasoara in aceasta pagina si daca ati ratat un produs favorit dimineata, atunci va recomand sa va uitati din nou acum, deoarece s-ar putea sa il gasiti la pret foarte bun.

emag-black-friday-reduceri-runda-2

10 COMENTARII

  1. Produse vechi, de slaba calitate si care nu se vând in mod normal. Oricum eMAG are marketing bun, e un fel de Apple in comerțul online.

  2. Ma refeream la 5S, acel SSD Kingston, laptopul la 600 lei si altele. La iPhone 7 reducerea e mică, zic eu, nu de Black Friday, unde te aștepți la 30-50%

  3. Pai normal ca e mica, e produs lansat in septembrie, care are cerere foarte mare si foarte greu de gasit in stoc. E laudabil ca au oferit totusi reduceri, pentru ca in mod normal un producator care are cerere mare la produse si nu are stocuri, nu ar fi oferit deloc. Ma refer aici la Apple, ca ei fac reducerile, nu eMAG.
    Apple dicteaza singura reducerile pe care le ofera partenerii lor.

  4. Am zis-o mai sus si o repet: eMAG e Apple al comerțului online in Romania.
    iPhone 7 e pe stoc (de mult) pe la mai toate magazinele (l-am văzut la Auchan, Flanco, Media Galaxy) e drept la pret mai mare ca la eMAG acum.

  5. Este, dar nu sunt toate modelele. Iar cand vine vorba despre reduceri, Apple le controleaza, la magazinele partenere si la operatori, fara discutie. Nimeni nu face ce vrea decat cu riscul de a se contra cu Apple.

  6. Daca ești mulțumit … asta contează. Eu unul nu sunt. Recunosc insa ca eMAG sunt cei mai tari, deși in 2016, când știi la ce sa te aștepți, e cam inadmisibil sa îți “pice” serverele. Probabil au stocarea pe ssd-uri de-alea la 200 lei.

  7. Au fost 452.000 de oameni online simultan, care nu doar navigau, ci incercau sa mai faca si comenzi. Vina e la cei de la IT, care au stabilit resursele necesare.