iPhone se incarca mai repede cu incarcatorul iPad

iPhone se incarca mai repede cu incarcatorul unei tablete iPad decat cu incarcatorul original, insa diferenta este infima.

Daca aveti un iPhone si v-ati intrebat cu cat mai repede il puteti incarca daca folositi incarcatorul unei tablete iPad in locul celui original, clipul video de mai jos va ofera un raspuns. Diferenta intre perioada de incarcare necesara folosind cele doua tipuri de incarcatoare este de pana in 15 minute, deci s-ar putea sa nu conteze chiar atat de mult.

In baza aplicatiei care face monitorizarea pentru incarcare, dar raporteaza gresit si nivelul efectiv de incarcare al bateriei, voltajul nu este cu mult mai mare cand folositi incarcatorul pentru iPad. In ambele cazuri, va trebui sa asteptati peste 2 ore si jumatate pentru ca bateria unui iPhone 6S sa fie incarcata folosind incarcatoarele oferite de catre Apple.

Din pacate, vorbim despre o perioada foarte lunga de timp care este impusa pentru a face incarcarea, dar probabil asta protejeaza si mai bine bateria. Acestea fiind spuse, indiferent ce fel de incarcator Apple folositi, veti pierde oricum foarte mult timp incarcand un iPhone.