De Craciun, Jony Ive decoreaza o camera de receptie a unui hotel

Acum cateva saptamani v-am spus ca designerul principal al companiei Apple, Jony Ive, va decora un brad de Craciun impreuna cu prietenul sau Marc Newson, bradul urmand a fi expus in receptia hotelului Claridges din Londra. Hotelul este este unul de lux, iar anual diverse vedete decoreaza bradul pentru a atrage vizitatorii in cadrul hotelului.

Anul acesta Jony Ive a fost rugat sa o faca, insa el si Marc Newson au decis ca un simplu brad nu este de ajuns, asa ca au decis sa decoreze o camera intreaga. In imaginea de mai jos puteti vedea un concept al camerei care urmeaza sa fie decodata de catre cei doi designeri, ei ducand intr-un proiect la un cu totul alt nivel.

Vorbim despre o camera care arata precum un luminis dintr-o padure, ea combinand copacii real cu diverse gadget-uri montate in jurul lor. Jony Ive a ales proiectoare care pot genera proiectii de zapada falsa, dar si multe alte elemente, care in oponia sa prezinta lucruri mult mai pure si mai frumoase decat ceea ce exista in natura.

Tot ceea ce vedem mai jos este cu mult diferit fata de ceea ce face Jony Ive pentru compania Apple, si cu siguranta ceva complet inedit inclusiv pentru cei de la Claridges.

 

“There are few things more pure and beautiful than nature, so that was our starting point, layering various iterations of organic forms with technology. Our aim was to create an all-enveloping magical experience that celebrates our enormous respect for tradition while recognising our excitement about the future and things to come.”

jony-ive-camera-craciun-hotel

5 COMENTARII

  1. Salut. Am achizitionat un iphone se (nou) de black friday. La cateva ore dupa activarea telefonului am constatat ca la “durata apeluri” imi apar 22 de ore, desi am vorbit doar 2-3 ore. Trebuie sa mentionez faptul ca am activat iCloud (folosind salvarile de pe iphone-ul mai vechi). De ce imi apar 22 de ore? Oare a fost folosit iphone-ul? Merci anticipat !

  2. S-a reprofilat Jony, după vanzările din ultima vreme cred că au rămas fără bonusurile de Crăciun, și uite așa mai fac și ei un ban de Sărbători 🙂