Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 si iPhone 6S – reduceri de pana la 700 LEI

iPhone 7 si iPhone 6S – reduceri de pana la 700 LEI

iPhone 7, iPhone 6S si iPhone SE sunt disponibile la reducere de Black Friday 2016, sau oferite gratuit la unele abonamente.

Daca sunteti interesati sa mai cumparati iPhone 7 si iPhone 6S in aceste ultime doua zile ale Black Friday 2016, ei bine aveti ocazia de face acest lucru fara probleme. Cele doua smartphone-uri au avut parte de reduceri foarte bune in ultimele zile, iar iPhone 6S este vandut la cel mai mic pret de pana in prezent, multumita acestei campanii de reduceri.

Incep cu cei de la Flanco, care vand iPhone 6S cu 700 LEI reducere in aceasta pagina in momentul de fata, pretul fiind mai mic decat la alte magazine care desfasoara campanii Black Friday 2016. Separat de iPhone 6S, cei de la Flanco au reduceri inclusiv la iPhone 7 in aceeasi pagina, asa ca puteti cumpara si noul model de smartphone la un pret foarte bun astazi.

Cei de la eMAG au deasemenea in aceasta pagina terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu pret redus fata de cel de baza existent in Romania si la magazinele Apple. Ei au inclusiv modelele cu 32 GB spatiu de stocare pe care Apple le-a lansat in toamna acestui an pe pietele globale, ele fiind deasemenea vandute la reducere pentru cei interesati sa le cumpere.

iPhone 7 si iPhone 6S – reduceri de pana la 700 LEI

Daca vreti sa cumparati un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus la abonament, atunci cei de la Vodafone au in aceasta pagina noile smartphone gratuit cu anumite abonamente. Valoarea acestora este cu mult mai mica decat cea pentru care erau oferite gratuit cand au fost lansate, asa ca ajungeti sa economisiti foarte multi bani in final alegand aceste oferte ale operatorului.

Daca in schimb vreti iPhone de la doar 1 LEU, atunci in aceasta pagina cei de la Telekom au o varietate de modele disponibile la pret foarte bun. Mai exact, iPhone SE poate fi cumparat la abonament cu doar 1 LEU, in timp ce iPhone 5S si iPhone 6S beneficiaza deasemenea de reduceri foarte bune, insa iPhone 7 nu are din pacate reduceri.

iphone-7-gratuit-black-friday-2016

 • rundown

  Zao, cate iphone 5s au avut eMagicienii pe stoc ?

 • Uita-te in primul articol cu produsele emag la reducere, am scris acolo stocurile, nu le stiu pe de rost.

 • Emilio Giovanni

  Încă sunt probleme cu stocurile la iPhone 7 plus negru mat…Nu-l are nimeni pe stoc..

 • Probabil de Craciun il vor avea.

 • Emilio Giovanni

  Eu tocmai ce mi-am vândut vechiul meu iPhone 6, în speranța că cei de la VDF mi-au promis că-l au pe stoc ieri, dar mi-au dat țeapă…

 • rundown

  Am vazut ca or fost 1000 de bucati iphone 5s desi nu am prins niciunul. Oricum eram si nitel baut la ora aia. E posibil sa fi incercat sa comand altceva.

 • Au fost in stoc intermitent toata ziua, inclusiv seara.

 • Dan

  confirm ca iphone 5s si 6s reduse la pret au fost toata ziua la stoc…eu seara la ora 20-21 am vazut ca au intrat pe stoc. Cel putin 30 minute apareau la comanda si dispareau..am reusit sa comand si eu.

 • Mr. Tambourine Man

  Probabil ai intrat pe emag spania sau kazahstan