Our Favourite Action Games – jocurile de actiune preferate de angajatii Apple

Our Favourite Action Games este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in AppStore, iar cu ajutorul sau angajatii americanilor ne recomanda jocurile lor favorite. Vorbim aici despre jocuri de actiune pentru iPhone, iPad si iPod Touch care sunt disponibile in AppStore pentru toti cei interesati sa cumpere asemenea titluri.

Angajatii celor de la Apple ne recomanda o gama foarte variata de jocuri de actiune pe care diversi dezvoltatori le-au publicat in AppStore de-a lungul timpului. Majoritatea acestor titluri s-au dovedit a fi extrem de populare in magazinul de aplicatii al celor de la Apple, iar recomandarea lor acum pentru utilizatori este cat se poate de normala.

Angajatii companiei Apple recomanda cateva zeci de jocuri extrem de interesante pe care va recomand macar sa le verificati inainte de a decide daca le descarcati sau cumparati. Toate aceste jocuri au fost verificate de catre angajatii Apple inainte de a fi promovate, astfel ca indiferent de alegere, stiti ca faceti una buna cand le descarcati.

Sectiunea Our Favourite Action Games poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

jocuri-actiune-aplicatii-iphone