Black Friday 2016 ziua 3 – ultimele reduceri

Ultima zi de reduceri Black Friday 2016 este astazi si in acest articol gasiti cele mai bune promotii de care puteti beneficia.

Black Friday 2016 a intrat astazi in cea de-a treia zi de reduceri, insa si ultima pentru o foarte mare parte dintre magazinele online care au participat la aceasta campanie. Cele mai multe magazine online au decis sa organizeze Black Friday 2016 in perioada 18 – 20 noiembrie, asa ca astazi este ultima zi in care mai puteti profita de reducerile pe care ele le ofera.

Incepem cu eMAG, si v-am spus dimineata care sunt cele mai bune reduceri pe care le puteti gasi in campania Crazy Days, pe care ei o desfasoara in aceasta pagina. Promotiile vor fi scoase in cursul acestei zile, asa ca daca sunteti interesati sa mai beneficiati de ele, va recomand sa va grabiti deoarece vor disparea extrem de rapid din magazin.

Continuam cu cei de la Flanco, care au deasemenea o gama extrem de variata de reduceri in aceasta pagina, cu preturi foarte bune la terminalele iPhone 7 sau iPhone 6S. Separat ei mai au o gama foarte variata de televizoare, frigidere, masini de spalat, aparate electorcasnice si multe alte produse care beneficiaza de reduceri extrem de bune.

Black Friday 2016 ziua 3 – ultimele reduceri

black-friday-2016-ultimele-reduceri

In continuare, cei de la Orange au deasemenea disponibile reduceri in aceasta pagina, in principal la accesorii si in subsidiar la telefoane mobile sau tablete. Vodafone merge pe acelasi trend, punand totusi un accent in aceasta mai mare pe telefoanele mobile care beneficiaza de reduceri foarte bune, in aceasta pagina, si nu neaparat pe accesoriile pentru ele.

Telekom are deasemenea reduceri foarte bune la o gama extrem de variata de produse in aceasta pagina, cu terminale iPhone la 1 LEU, ori la reducere substantiala. Cel.ro deruleaza o campanie Black Friday in aceasta pagina, cei de la evoMAG.ro in aceasta pagina, iar elefant.ro isi continua deasemenea reducerile in aceasta pagina.

In final, Fashion Days Black Weekend se desfasoara pana la sfarsitul zilei in aceasta pagina, iar acolo gasiti reduceri de pana la 90% pentru foarte multe produse din oferta magazinului.

[table id=38 /]

[table id=39 /]