Prima Pagina Black Friday Black Friday 2016 ziua 3 – ultimele reduceri

Black Friday 2016 ziua 3 – ultimele reduceri

Ultima zi de reduceri Black Friday 2016 este astazi si in acest articol gasiti cele mai bune promotii de care puteti beneficia.

3

Black Friday 2016 a intrat astazi in cea de-a treia zi de reduceri, insa si ultima pentru o foarte mare parte dintre magazinele online care au participat la aceasta campanie. Cele mai multe magazine online au decis sa organizeze Black Friday 2016 in perioada 18 – 20 noiembrie, asa ca astazi este ultima zi in care mai puteti profita de reducerile pe care ele le ofera.

Incepem cu eMAG, si v-am spus dimineata care sunt cele mai bune reduceri pe care le puteti gasi in campania Crazy Days, pe care ei o desfasoara in aceasta pagina. Promotiile vor fi scoase in cursul acestei zile, asa ca daca sunteti interesati sa mai beneficiati de ele, va recomand sa va grabiti deoarece vor disparea extrem de rapid din magazin.

Continuam cu cei de la Flanco, care au deasemenea o gama extrem de variata de reduceri in aceasta pagina, cu preturi foarte bune la terminalele iPhone 7 sau iPhone 6S. Separat ei mai au o gama foarte variata de televizoare, frigidere, masini de spalat, aparate electorcasnice si multe alte produse care beneficiaza de reduceri extrem de bune.

Black Friday 2016 ziua 3 – ultimele reduceri

black-friday-2016-ultimele-reduceri

In continuare, cei de la Orange au deasemenea disponibile reduceri in aceasta pagina, in principal la accesorii si in subsidiar la telefoane mobile sau tablete. Vodafone merge pe acelasi trend, punand totusi un accent in aceasta mai mare pe telefoanele mobile care beneficiaza de reduceri foarte bune, in aceasta pagina, si nu neaparat pe accesoriile pentru ele.

Telekom are deasemenea reduceri foarte bune la o gama extrem de variata de produse in aceasta pagina, cu terminale iPhone la 1 LEU, ori la reducere substantiala. Cel.ro deruleaza o campanie Black Friday in aceasta pagina, cei de la evoMAG.ro in aceasta pagina, iar elefant.ro isi continua deasemenea reducerile in aceasta pagina.

In final, Fashion Days Black Weekend se desfasoara pana la sfarsitul zilei in aceasta pagina, iar acolo gasiti reduceri de pana la 90% pentru foarte multe produse din oferta magazinului.

Magazin

Pagina Black Friday 2016

emag black friday 2016 lista magazineReduceri CRAZY DAYS - in aceasta pagina

Zeci de mii de produse cu reducere dupa Black Friday 2016.
Orange logo black friday 2016in aceasta pagina

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania va avea telafoane mobile, tablete, abonamente si accesorii cu pana la 100% reducere.
vodafone black friday 2016in aceasta pagina

Cel de-al doilea mare operator de telefonie mobila din Romania va oferi telefoane mobile si tablete disponibile la reducere.
Telekom logo Black Fridayin aceasta pagina

Campania de reduceri a Telekom Romania aduce smartphone-uri cu pana la 50% reducere, dar si promotii la servicii fixe, abonamente sau cartele preplatite.
reduceri elefant.ro black friday 2015in aceasta pagina

elefant.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu o varietate de produse electronice care vor fi disponibile la reducere in perioada 18 - 20 noiembrie.
cel.ro reduceri Black Friday 2016in aceasta pagina

Cel.ro desfasoara in perioada 18 - 20 noiembrie o campanie cu reduceri de pana la 95% la peste jumatate dintre produsele disponibile in propria oferta.
Black Friday 2016 evoMAG.roin aceasta pagina

evoMAG.ro este unul dintre cele mai mari magazine IT&C din Romania si in perioada 18 noiembrie - 20 noiembrie va oferi reduceri pentru zeci de mii de produse din propria oferta.
QuickMobile reduceri Black Friday 2016in aceasta pagina

QuickMobile deruleaza o campanie de reduceri in perioada 18 - 20 noiembrie, oferind promotii de pana la 80% pentru produsele din propria oferta.
clickshop.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

Clickshop.ro este magazinul de casa al Telekom Romania si va oferi reduceri de pana la 70% la mii de produse in perioada 18 - 20 noiembrie.
YellowStore.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

YellowStore.ro este unul dintre cele mai mari website-uri care comercializeaza echipamente foto, desfasurand Black Friday 2016 in perioada 18 - 20 noiembrie.
utok reduceri black fridayin aceasta pagina

UTOK este unul dintre marii vanzatori romani de smartphone-uri si tablete, oferind reduceri in perioada 18 - 20 noiembrie 2015.
e-boda reduceri black friday 2016in aceasta pagina

E-Boda este unul dintre cei mai mari vanzatori romani de tablete si telefoane mobile cu promotii in perioada 18 - 20 noiembrie.
marketonline.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

Marketonline.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu reduceri la mii de produse in perioada 18 - 20 noiembrie.

Magazin

Pagina Black Friday 2015

emag black friday 2016 lista magazineReduceri Black Friday 2016 - in aceasta pagina

Mii de haine pentru barbati si femei sau accesorii disponibile la reducere in ziua de 18 noiembrie.
zorilestore reduceri black friday 2016in aceasta pagina

Zorilestore.ro este unul dintre cele mai mari si mai cunoscute magazine online de haine si accesorii, iar pentru Black Friday 2016 are o gama extrem de variata de produse disponibile la reducere.
depurtat.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

dEpurtat.ro ofera reduceri la o gama variata de haine si accesorii in perioada 20 - 22 noiembrie 2015.
lensa.ro reduceri black friday 2015In aceasta pagina

Daca esti in cautare de lentile de Black Friday 2016, atunci Lensa.ro deruleaza o promotie in perioada 20 - 22 noiembrie la o gama variata de produse.
meli melo reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Meli Melo Paris este unul dintre cele mai cunoscute magazine care comercializeaza accesorii pentru obiecte vestimentare, el oferind reduceri Black Friday in data de 18 noiembrie.
sevensins.ro reduceri black friday 2016In aceasta pagina

Daca va place imbracamintea provoatoare, atunci Sevensins.ro va ofera o serie de promotii extrem de interesante pentru Black Friday 2016.
mycloset.ro reduceri black friday 2016In aceasta pagina

Reduceri de Black Friday 2016 la haine si accesorii pentru femei sau barbati.
beyoushop.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina.

BeYouShop.ro este magazinul online al unuia dintre cei mai cunoscuti retaileri de haine din Romania, el oferind reduceri cu ocazia Black Friday 2016.
originals.ro reduceri black friday 2016In aceasta pagina.

Originals.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online care vand haine, incaltaminte si accesorii ale unora dintre cele mai cunoscute brand-uri internationale.
jadu.ro reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Jadu.ro organizeaza un eveniment Black Friday 2016 in perioada 18 - 20 noiembrie cu reduceri la mii de produse din propria oferta.
rubyfashion.ro reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Rubyfashion.ro este unul dintre cele mai cunoscute si mai vechi magazine online din Romania cu o colectie vasta de haine si accesorii vestimentare.
StarShiners reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Starshiners.ro ofera la pret redus mii de produse din propria oferta in perioada 18 - 20 noiembrie.
Zoot reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Zoot.ro este unul dintre cele mai noi magazine online specializate pe vanzarea de obiecte vestimentare, cu o campanie de reduceri in perioada 18 - 20 noiembrie.
Theiconic.ro reduceri black fridayIn aceasta pagina.

TheIconic.ro organizeaza promotii cu reduceri in perioada 18 -20 noiembrie.
otter.ro reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Otter.ro organizeaza promotii cu reduceri in perioada 18 -20 noiembrie.
ecco reduceri black fridayIn aceasta pagina.

Ecco Shoes organizeaza promotii cu reduceri in perioada 18 -20 noiembrie.