Galaxy S7 jet black va fi lansat in decembrie

Galaxy S7 jet black va fi lansat in decembrie de catre compania Samsung, noul smartphone fiind deja in dezvoltare in cadrul companiei coreene. Succesul foarte mare al iPhone 7 jet black a motivat compania Samsung sa lanseze un smartphone cu o culoare similara pentru carcasa, asa ca terminalul va ajunge in magazine luna viitoare.

Presa din Coreea de Sud este convinsa ca acest terminal va fi lansat de catre Samsung luna viitoare, el intrand intr-o serie destul de mare de smartphone-uri Galaxy. Samsung a fost in ultimii ani un simplu copiator al miscarilor facute de catre compania Apple, iar cu acest nou smartphone va face exact acelasi lucru, profitand de ceva ce Apple a facut popular.

Avand in edere recentele probleme ale smartphone-urilor Samsung, era de asteptat ca o miscare de acest gen sa aiba loc, astfel ca era doar o “problema de timp” pana cand Samsung avea sa anunte acest smartphone si vor exista cu siguranta extrem de multi fani care vor fi extrem de interesati sa cumpere acest dispozitiv nou de la Samsung.

“According to industry sources on Nov. 21, the Korean tech giant plans to launch a new glossy black version of the flagship smartphone early next month. Together with the Onyx Black with a matte finish, the company aims to take on the hot-selling variants of Apple’s iPhone 7 — the shiny Jet Black and the Matte Black.”

galaxy-s7-jet-black