Apple promoveaza iPhone 7 folosindu-se de Frankenstein

Compania Apple a lansat astazi o noua reclama pentru iPhone 7 cu Frankenstein in prim-plan, cei din Cupertino promovand si celebra poveste pentru americani. In centrul atentiei sta Frankie, un monstru pentru care sarbatorile nu sunt la fel precum pentru restul lumii, el fiind exclus din cauza aspectului sau exterior, infricosator.

Spre deosebire de alte reclame, in aceasta compania Apple prezinta iPhone 7 doar o singura data, terminalul fiind folosit pentru a inregistra cu aplicatia Voice Memos muzica redata de catre o cutie muzicala. Strategia celor din Cupertino este diferita fata de cea folosita in alti ani pentru promovarea produselor, asa ca vorbim despre ceva cu totul nou.

https://www.youtube.com/watch?v=aFPcsYGriEs

5 COMENTARII

  1. Chiar de doua ori, a doua oara fiind cand ii da “play” la ce inregistrase deja. Am observat ca era ger in locatie si totusi nu se inchisese subit i7?

  2. Abordare noua într-adevăr, accentul nu e pe telefon, nu se promovează o functie anume, pana la urma orice telefon poate înregistra si reda, însă merge pe latura emoțională, profitând si de apropierea sărbătorilor.