Matrix Powerwatch – smartwatch-ul care se incarca folosind energia corpului

Matrix Powerwatch este primul smartwatch din lume care se incarca folosind caldura corpului utilizatorului.

Matrix Powerwatch este un smartwatch extrem de interesant care cauta in momentul de fata finantare prin intermediul Indiegogo, el promitand sa se incarce folosind doar energia corpului. In baza tehnologiei folosite pentru acest smartwatch, producatorii sai sustin ca el nu necesita vreodata incarcare folosind energia furnizata de o priza.

Matrix Powerwatch este primul smartwatch care poate functiona fara a necesita vreodata incarcare in mod clasic, iar daca el functioneaza atat de bine precum spun producatorii, atunci este cu adevarat inovator. Vorbim despre o metoda de incarcare ce foloseste caldura emanata de catre corp pentru a genera electricitate, ceva revolutionar si nefolosit pana acum.

Separat de acest sistem revolutionar de incarcare, Matrix Powerwatch poate sa monitorizeze o multitudine de functii de fitness, precum timpul petrecut dormind, numarul de calorii arse si multe altele. Avand in vedere modul de incarcare, Matrix Powerwatch ne spune si cata energie genereaza caldura corpului nostru in timpul folosirii.

Matrix Powerwatch se inchide singur daca nu este folosit pentru o perioada indelungata, insa salveaza toate datele in memoria sa interna. El este deasemena rezistent la apa la adancimi de pana la 50 de metri, deci vorbim despre un smartwatch extrem, extrem de interesant de care oricine se poate bucura in viitor.

Matrix Powerwatch a strans deja de 3 ori mai multi bani decat are nevoie pentru a fi lansat, deci va ajunge pe piata, insa in iulie 2017. Noul smartwatch costa 99 de dolari pentru cei care il finanteaza acum, insa va costa 170 de dolari pentru cei care il vor cumpara dupa ce va fi lansat oficial de catre producatorii sai.

matrix-powerwatch