Prima Pagina Samsung Samsung apara Galaxy S7 in fata exploziilor

Samsung apara Galaxy S7 in fata exploziilor

Samsung sustine ca Galaxy S7 nu are probleme cu bateriile care explodeaza in timpul folosirii sau incarcarii, precum in cazul Galaxy Note 7.

In ultimele saptamani o serie de terminale Galaxy S7 au explodat in diverse zone de pe planeta, iar lumea a inceput sa se intrebe daca nu cumva exista probleme cu bateriile acestor terminale. Presa a inceput sa speculeze intens pe seama lor, iar cei de la Samsung au intrat in defensiva si au inceput sa-si apere smartphone-urile lansate in martie.

Intr-o declaratie publicata in cadrul propriului website, cei de la Samsung au incercat sa linisteasca americanii in legatura cu terminalele Galaxy S7. Ei au afirmat ca 10 milioane de terminale Galaxy S7 sunt active in SUA in momentul de fata si ca niciunul nu a explodat vreodata din cauza bateriei care sa fie defecte.

Mai mult decat atat, cei de la Samsung au afirmat ca toate problemele cu bateriile explodate pana acum au la baza faptul ca terminalele Galaxy S7 au suferit de pe urma unor lovituri externe. Desigur ca nimeni nu poate certifica asta, iar Samsung a mintit in trecut in legatura cu problemele Galaxy Note 7, incercand sa musamalizeze altele.

Samsung apara Galaxy S7 in fata exploziilor

Desi Samsung nu mai prezinta incredere dintr-o varietate de motive, este totusi extrem de improbabil ca Galaxy S7 sa aiba probleme cu baterii care explodeaza. Seria a fost lansata in martie, iar pana acum cazurile inregistrate au fost in numar foarte mic, deci exista sanse infime ca unitatile vandute atunci sa fie afectate de aceasta problema.

“Samsung stands behind the quality and safety of the Galaxy S7 family. There have been no confirmed cases of internal battery failures with these devices among the more than 10 million devices being used by consumers in the United States; however, we have confirmed a number of instances caused by severe external damage. Until Samsung is able to obtain and examine any device, it is impossible to determine the true cause of any incident.”

Singura situatie in care ar putea exista acum probleme cu unitatile Galaxy S7 ar fi cea in care Samsung a inlocuit bateriile in unitatile fabricate in ultimele luni. Daca Samsung a inlocuit bateriile folosite initial cu altele de la Samsung SDI, care ar putea avea probleme, atunci s-ar putea sa vedem si alte cazuri de terminale explodate din cauza bateriei.

galaxy-s7-explozie-baterie

 • Srb Srb

  BOOM BOOM !!! Samsonistii incep sa mai dispara

 • Anonim

  Bine ma ! Imediat o sa explodeze Terra ! Si gata cu problemele

 • Viorel Predatorul

  Lasă Srb, că dacă ar fi fost iPhone afectat, cu siguranță ai fi scris comentarii de genul “e și normal, e bine așa”, sau “mie nu m-i sa-ntamplat, asa ca e minciuni (sic)”
  PS: spune, donezi o carte Apple așa cum ți-am sugerat, sau nu ești suficient de bogat să îți permiți?

 • Da au trimis latraii la injurat :)))

 • Srb Srb

  Daca !! Cui sa donez carte? Prefer sa donez mancare bani sau haine. Nu cred ca cei ce accepta donatii sunt atrasi de arta

 • Viorel Predatorul

  Donează o carte “Designed by Apple in California” lui zaone, și eventual un MacBook Pro. Așa arăți că într-adevăr ești bogat, și că 300 dolari sau chiar 3000 dolari nu reprezintă mare lucru pentru un om de calibrul tău.
  Cred că zaone nu s-ar supăra de mărinimia ta, și profit de ocazia asta pentru a invita toți cititorii să te încurajeze să faci lucrul ăsta!
  Merci!

 • Srb Srb

  nu vrei sa ofer si pamant pe Marte? zaone cred ca o duce destul de bine si nu are nevoie de marinimia mea sincer.

 • George89

  Mi se pare foarte normal să si apere poziția , mai ales că S7 este vârful lor de si este cel mai important si vândut smartphone android (si singurul competitor pentru Iphone)
  Nu cred au au riscat cu Samsung SDI , iar pentru S8 cu siguranță vor colabora cu alți furnizori (mai ales că se spune că vor cumpăra baterii LG)

 • samisug

  Toata lumea stie deja ca samsung e unic , explodeaza foarte bine si are multi pixeli ….. tehnologia suprema :)))))) jeeeeeeez !!!