WhatsApp face streaming video pentru clipurile partajate

WhatsApp va putea face streaming video pentru clipurile video primite de la prietenii cu care purtam conversatii folosind aplicatia pentru iPhone.

WhatsApp testeaza o noua functie foarte interesanta pentru aplicatia disponibila pentru terminalele iPhone, utilizatorii din India fiind cei care se bucura momentan de ea. Vorbim despre o functie care permite redarea clipurilor video primite fara a le mai descarca in terminalele noastre, ci printr-un nou sistem de streaming video implementat de catre companie

In momentul de fata orice fel de clip video trimis prin aplicatia WhatsApp trebuie mai intari descarcat in iDevice-urile noastre pentru a fi redat in terminale. Incepand cu noua versiune a aplicatiei, clipurile video vor putea fi vazute direct, fara a mai fi descarcate in prealabil, asa cum se intampla deja in mai toate aplicatiile de mesagerie.

Functia este in momentul de fata testata cu utilizatorii WhatsApp din India si vine impreuna cu o noua interfata pentru terminalele iPhone pe care este instalata. Schimbare anu este radicala pentru interfata, insa functionalitatea noua este demna de toate laudele, pentru ca simplifica extrem de mult experienta de folosire a aplicatiei WhatsApp.

Avand in vedere ca acest sisteme ste deocamdata testat de catre cei de la WhatsApp, nimeni nu poate spune cand va fi el lansat pentru terminalele noastre. In aceasta idee, ar putea trece chiar si cateva luni pana in momentul in care el va fi disponibil, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi oficial oferita printr-o actualizare.

whatsapp-streaming-video