iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie lansate in 2017

Doua modele ale iPhone 7S si un model al iPhone 8 vor fi lansate anul viitor de catre Apple, impreuna cu o reducere ale preturilor de vanzare.

In momentul de fata exista foarte multe zvonuri contradictorii privind ceea ce va lansa compania Apple anul viitor, fie ca vor fi doua sau trei modele de smartphone-uri. Unii analisti spun ca Apple nu se va distanta de actuala strategie privind productia iPhone, in timp ce altii sunt de parere ca separat de modelele standard, va exista unul premium.

Mai exact, compania Apple ar dori sa lanseze doua modele ale iPhone 7S cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, plus un al treilea model cu ecran de 5.5 inch, numit iPhone 8. Primele doua modele ar urma sa aiba ecrane LCD si ar urma sa fie vandute la preturi mai mici decat cele pe care Apple le percepe acum pentru terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu ecran LCD vandute pe piata.

Pentru ca aceste terminale ar urma sa aiba ecrane LCD, cei de la Apple ar urma sa le denumeasca iPhone 7S, in timp ce modelul cu ecran OLED ar urma sa se numeasca iPhone 8. Alegerea acestor denumiri ar avea la baza schimbarile pe care fiecare tip de terminal le ofera, astfel ca asa s-ar explica inclusiv diferenta in preturile practicate pentru ele.

iPhone 8 va avea doua modele ieftine cu ecran LCD

Practic, acest analist ne spune ca Apple vrea sa lanseze doua iPhone 7S ieftine, cu preturi mai mici decat cele ale iPhone 7, dar si un iPhone 8 cu pret premium. Doar cel din urma ar trebui sa aiba ecran OLED si poate un design radical schimbat, celelalte doua putand aduce doar schimbari de componente si poate o carcasa din sticla, cu incarcare prin inductie.

“Ming-Chi Kuo of KGI Securities believes Apple will unveil a flagship, redesigned OLED iPhone next year, accompanied by two LCD models at the same size as the current iPhone 7 and iPhone 7 Plus.. Kuo believes that the 4.7-inch 2017 model, in particular, could become a new mid-range or even low-end model for Apple. If Apple does lower the selling price of its models with LCD screens, he sees the so-called “iPhone 7s”…”

Ca sa fiu complet sincer, intreaga previziune a analistului este foarte departe de ceea ce se intampla la Apple, iar lansarea unor modele noi numite iPhone 7S si iPhone 8 ar fi stupida. Nu cred ca Apple se va complica cu o asemenea lansare si cu punerea unor produse pe un rang inferior fata de altele, asa ca planurile finale sunt cel mai probabil altele.

iphone-7s-ieftin-iphone-8