O femeie a fost ucisa in Republica Moldova pentru ca avea iPhone

O femeie din orasul Chisinau, Republica Moldova, a fost ucisa recent deoarece avea un terminal iPhone in mana si il folosea intr-o statie de troleibuz in care se afla si criminalul care a ucis-o. Barbatul a recunoscut in fata politiei ca nu ava bani si a vrut sa ii fure terminalul iPhone, pe care dorea sa il vanda cel mai probabil la un amanet.

Crima s-a petrecut in data de 20 noiembrie, tanarul de 20 de ani lovind in mod repetat victima inainte de a ii fura terminalul iPhone si a fugi de la fata locului. Un trecator a anuntat politia si dupa doar o zi de investigatii, politia l-a retinut pe tanarul care va petrece foarte mult timp dupa gradii pentru infractiunea comisa in plina zi.

Medigii legisti au stabilit ca victima a decedat din cauza asfixierii mecanice, tanarul recunoscand a a si lovit-o in piept si cap de repetate ori inainte de a fugi de langa ea. Femeia a avut ghinionul de a vorbi la iPhone in preajma tanarului care tocmai se certase cu tatal sau din cauza banilor, iar asa s-a produs tragedia.

Un tanar de 20 de ani din orasul Leova a fost retinut de politistii moldoveni si a recunoscut ca a ucis o femeie in statia de troleibuz din cauza ca nu avea bani si a vrut sa ii ia iPhone-ul. Crima a avut loc pe 20 noiembrie, in dimineata acelei zile un trecator anuntand ca in apropierea Garii Auto de Sud a fost gasit cadavrul unei femei.

“Taticu’ nu a vrut sa-mi dea banii care trebuia sa mi-i dea si m-am sfaditcu dansul. Am ajuns la Chisinau si am asteptat troleibuzul nr. 9, iar acolo era o persoana cu un telefon… A simtit, s-a intors spre mine, iar eu am lovit-o cu palma si a cazut jos si eu odata cu ea. Am controlat-o prin buzunare, nu avea nimic. Apoi am mai lovit-o de vreo doua ori si am lovit-o cu puciroul, cand la piept, cand la cap si am luat telefonul si m-am dus.”

femeie-ucisa-iphone-chisinau