Microsoft va lansa Surface smartphone in 2017

Compania Microsoft urmeaza sa lanseze in 2017 primele smartphone sub brand-ul Surface, sau cel putin asta a dat de inteles presedintele Satya Nadella intr-un interviu recent. El a afirmat ca Microsfot desfasoara proiecte inovatoare de cercetare, care vor avea drept rezultat lansarea unor smartphone-uri competitive in perioada urmatoare.

Incercand sa aduca un produs revolutionar pe piata, cei de la Microsoft incearca sa produca un smartphone care sa iasa in evidenta in fata restului prin functiile pe care le ofera. In aceasta idee, Microsoft nu-si va lansa smartphone-ul pana in momentul in care el va avea suficient de multe functii noi pentru a fi cu adevarat atragator, atat pentru consumator, cat si pentru companii.

Toata lumea asteapta in momentul de fata lansarea unui Surface Phone care sa completeze linia de produse Surface pe care Microsoft o are in momentul de fata. De mai bine de un an de zile tot apar speculatii cu privire la posibila lansare a unui asemenea produs, insa pana acum nimic nu s-a materializat intr-un smartphone potent.

In 2017 cei de la Microsoft vor dori probabil sa devina mai competitivi in piata smartphone cu un terminal care sa atraga intr-adevar atentia, insa este greu de spus ce vor reusi sa aduca cu adevarat nou. In ciuda acestui lucru, este clar ca Microsoft vrea sa inoveze si eu unul sunt foarte curios sa vad ceea ce au ei pregatit pentru noi in viitorul apropiat.

“We don’t want to be driven by just envy of what others have, the question is, what can we bring? That’s where I look at any device form factor or any technology, even AI. We will continue to be in the phone market not as defined by today’s market leaders, but by what it is that we can uniquely do in what is the most ultimate mobile device.”

microsoft-surface-phone