Prima Pagina Microsoft Microsoft va lansa Surface smartphone in 2017

Microsoft va lansa Surface smartphone in 2017

Compania Microsoft urmeaza sa lanseze in 2017 primele smartphone sub brand-ul Surface, sau cel putin asta a dat de inteles presedintele Satya Nadella intr-un interviu recent. El a afirmat ca Microsfot desfasoara proiecte inovatoare de cercetare, care vor avea drept rezultat lansarea unor smartphone-uri competitive in perioada urmatoare.

Incercand sa aduca un produs revolutionar pe piata, cei de la Microsoft incearca sa produca un smartphone care sa iasa in evidenta in fata restului prin functiile pe care le ofera. In aceasta idee, Microsoft nu-si va lansa smartphone-ul pana in momentul in care el va avea suficient de multe functii noi pentru a fi cu adevarat atragator, atat pentru consumator, cat si pentru companii.

Toata lumea asteapta in momentul de fata lansarea unui Surface Phone care sa completeze linia de produse Surface pe care Microsoft o are in momentul de fata. De mai bine de un an de zile tot apar speculatii cu privire la posibila lansare a unui asemenea produs, insa pana acum nimic nu s-a materializat intr-un smartphone potent.

In 2017 cei de la Microsoft vor dori probabil sa devina mai competitivi in piata smartphone cu un terminal care sa atraga intr-adevar atentia, insa este greu de spus ce vor reusi sa aduca cu adevarat nou. In ciuda acestui lucru, este clar ca Microsoft vrea sa inoveze si eu unul sunt foarte curios sa vad ceea ce au ei pregatit pentru noi in viitorul apropiat.

“We don’t want to be driven by just envy of what others have, the question is, what can we bring? That’s where I look at any device form factor or any technology, even AI. We will continue to be in the phone market not as defined by today’s market leaders, but by what it is that we can uniquely do in what is the most ultimate mobile device.”

microsoft-surface-phone

 • Gerry Grigore

  Microsfot ? Analfabetule.

 • amfetamin

  De ăsta se aude ca va avea 6 gb de ram.

 • AlxMih

  Daca are Windows ver. desktop îl cumpar in secunda 2.

 • rg

  Dacă va avea tot Windows phone va fi un eșec ca celelalte modele lansate pana acum

 • AlxMih

  Clar.

 • sawrl

  daca din repezeala a apasat pe F inaintea lui O inseamna ca e analfabet??? te rog mergi si citeste sensul acestui cuvant !

 • El e suparat ca nu-l mai las sa injure, asa ca se explica.

 • Viorel Predatorul

  Cred ca Microsoft a apelat la o strategie foarte interesanta, si anume:
  1. au observat ca niciun nou produs nu le aducea succesul scontat;
  2. au decis sa iasa de pe piata, ca sa intre in uitare, si astfel brandul smarphone-ului Microsoft sa iasa din memoria consumatorului; de ce? pentru ca…
  3. … dupa 2 ani, Microsoft va scoate pe piata un smarphone revolutionar, cu un sistem de operare rescris de la zero! Asta i-ar putea garanta un succes incredibil, pentru ca va avea factorul “waw!”.

  Si Android a repornit de la zero la un moment dat, pentru ca versiunile anterioare 4.0 nu erau adaptate noilor tehnologii care isi faceau locul la acea vreme.
  Apple ar trebui sa o faca de asemenea, si sa rescrie iOSul de la zero barat, pentru ca C-Objective are limitarile lui. In plus, problemele iOSului din ultimii ani arata faptul ca s-a atins deja maximul a ceea ce iOS poate oferi in termeni de complexitate.

  Mizez pe Microsoft ca va scoate un nou Windows cu care va da lovitura. Probabil ca acum testeaza extensiv noul Windows, si cel mai probabil pregatesc o serie de aplicatii proprietare care sa dea un start proaspat oricarui utilizator care adopta un Surface phone.

 • csi

  Dupa cate stiu eu , Microsoft pregateste un emulator pt ARM – adica aplicatiile native windows vor putea rula pe procesoare ARM . Va fi nevoie de ceva memorie si putere de procesare pt emulare , dar e perfect fezabil, iar Microsoft stie sa faca soft .
  In ideea asta , device-urile mobile ale Microsoft pot deveni foarte versatile si singurele capabile sa ruleze aplicatii x86 .