Apple “Black Friday 2016” a inceput, iata ce reduceri sunt

La inceputul acestei saptamani compania Apple a anuntat ca organizeaza o zi de shopping in cadrul website-ului sau, in ziua in care restul retailerilor organizeaza Black Friday. Toata lumea a inteles ca de fapt Apple ofera reduceri de Black Friday 2016 pentru produsele proprii, iar in Australia si Noua Zeelanda aceste au devenit acum disponibile.

Cei care sperau sa primeasca reduceri la preturile produselor Apple, de fapt traiesc intr-o lume de vis, pentru ca Apple nu ofera reduceri la produse, ci gift card-uri. In Australia, de exemplu, Apple ofera gift card-uri cu valori de 35 – 200 de dolari australieni, deci clientul tot trebuie sa plateasca pretul intreg si sa foloseasca gift card-ul pentru altceva.

In stilul caracteristic al companiei Apple, aceste gift card-uri nu pot fi folosite pentru a cumpara cu pret redus produsele lansate toamna aceasta, adica iPhone 7, Apple Watch 2, sau noile MacBook Pro. In schimb, ele sunt numai bune pentru a cumpara vechile produse pe care americanii le mai au in continuare in vanzare, iar lumea va fi cel mai probabil suparata.

 

Iata ce gift card-uri ofera compania Apple pentru diversele produse vandute astazi :

  • Aus$35 on Apple Watch series 1
  • Aus$35 on Apple TV
  • Aus$75 on iPhone SE/6s/6s Plus
  • Aus$140 on iPad Pro (both sizes)/Air 2/mini 4
  • Aus$200 on the older Macs shown below

Desigur ca o varietate de alti parteneri Apple ofera reduceri adevarate la produse, asa ca exista optiuni multe, pentru cei din tarile in care exista si Apple Store.

 

apple-black-friday-2016

1 COMENTARIU