Trucul iPhone care elibereaza spatiu in cateva secunde

Acest truc iPhone si iPad va permite sa eliberati spatiu de stocare pentru a face poze, copia filme, sau instala aplicatii noi in terminalele voastre.

Daca nu mai aveti suficient spatiu disponibil in iPhone sau iPad pentru a instala aplicatii, filme, a face poze, sau a copia orice fel de continut, atunci acest truc va va veni in ajutor. Acest truc este gandit pentru a elibera intre 1 GB si cativa GB de spatiu ocupat inutil de diverse fisiere in terminalele voastre, iar rezultatele difera de la un terminal la altul.

Pentru ca trucul sa functioneze, este necesar sa aveti foarte putin spatiu disponibil in terminalele voastre, adica in jur de cateva sute de MB liberi pentru fisiere. Daca aveti 1 GB, sau mai mult de atat, este putin probabil ca procedura sa aiba un efect foarte mare, asa ca nu va puteti astepta ca prin ea sa eliberati o cantitate mare de spatiu pentru stocare.

Acest truc este posibil multumita modului in care este gandit iOS, sistemul de operare stergand uneori anumite fisiere temporare, sau inutile. Mai mult decat atat, iOS, face uneori curatari ale aplicatiilor si elibereaza spatiu ocupat in mod inutil de catre acestea, insa si unele fisiere din sistem sunt deasemenea sterse in anumite conditii.

Trucul iPhone care elibereaza spatiu in cateva secunde

Bun, pentru a va bucura de acest truc pentru iPhone si iPad care elibereaza spatiu de stocare, va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Intai trebuie sa aveti mai putin de 1 GB de spatiu disponibil, altfel procesul ar putea esua;
  2. Avand putin spatiu disponibil, incercati sa descarcati din AppStore aplicatia aceasta, sau alta de dimensiune egala, ori mai mare.
  3. Cand veti incerca sa instalati aplicatia, iOS va incepe sa faca diverse curatari ale sistemului de operare, iar asa se va elibera spatiu pentru continut.
  4. Dupa ce incepe procedura de descarcare, puteti verifica spatiul disponibil in Settings > General > Storage & iCloud, Configurari > General > Utilizare stocare si iCloud, si veti observa ca el va incepe sa creasca.
  5. Daca aplicatia este descarcata in totalitate, atunci o puteti sterge si va puteti folosi de spatiul eliberat prin instalarea ei.

Acest truc poate functiona, cel putin teoretic, ori de cate ori aveti nevoie de eliberarea de spatiu pentru a va folosi de el in a copia divers continut in iDevice-urile voastre.

truc-iphone-ipad-eliberare-spatiu-stocare