iPhone 6S – conditii pentru inlocuirea gratuita a bateriei

Bateria iPhone 6S poate fi inlocuita gratuit, daca prezinta un defect care duce la inchiderea subita a telefonului, iata conditiile pentru reparatie.

La inceputul acestei saptamani v-am spus ca Apple a initiat un program in baza caruia inlocuieste gratuit bateriile iPhone 6S fabricate intr-o anumita perioada, dar care au un anumit defect. Mai exact, vorbim despre acele terminale iPhone 6S care se inchid din senin in timpul folosirii cand bateria ramane cu aproximativ 30% – 40% din energie.

Avand in vedere ca au trecut cateva zile de la anuntarea programului, i-am intrebat pe cei de la Noumax in ce conditii se poate face inlocuirea gratuita a bateriei iPhone 6S. Conform lor, terminalul trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ doua conditii pentru a beneficia de aceasta inlocuirea gratuita a bateriei.

Prima conditie este ca terminalul iPhone 6S respectiv sa faca parte dintr-o lista alcatuita de catre compania Apple cu unitati care au baterii ce prezinta acest defect. A doua conditie este ca terminalul sa manifeste aceasta problema in timpul unei verificari facute in service de catre tehnicieni, iar daca dupa aceste verificari se constata ca bateria poate fi inlocuita, reparatia este facuta gratuit.

iPhone 6S – conditii pentru inlocuirea gratuita a bateriei

Conform celor de la Noumax, bateria este inlocuita pe loc, daca exista baterii in stoc, sau cel tarziu a doua zi, daca trebuie comandata o alta baterie de la Apple. Indiferent de sitautie, atat timp cat cele doua conditii sunt indeplinite cumulativ, bateria este inlocuita gratuit, fara ca terminalul sa fie inlocuit cu altul noi, deci nu veti beneficia decat de o reparatie.

“Se inlocuiesc bateriile la iPhone-urile 6S daca indeplinesc 2 conditii: daca problema se manifesta (daca telefonul se opreste brusc pe la 30-40%) si daca serial number-ul produsului se afla intr-o anumita lista de produse afectate. In orice caz, pentru a verifica eligibilitatea clientii pot sa ne dea un email in care sa intrebe acest lucru sau sa ne faca o vizita la sediul nostru. Daca noi constatam ca defectul exista, inlocuim bateria. De cele mai multe ori reparatia se face in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi pentru ca avem baterii noi pe stoc.”

Aceasta procedura de verificare si reparatie este valabila la orice service autorizat de catre compania Apple pentru tara noastra. Apple a afirmat ca doar terminalele iPhone 6S fabricate intre septembrie – octombrie 2015 sunt afectate de aceasta problema, iar conform celor de la Noumax, iPhone 6S Plus nu sufera de ea, deci nu face parte din program.

iphone-6s-inlocuire-baterie-gratuit