Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S – conditii pentru inlocuirea gratuita a bateriei

iPhone 6S – conditii pentru inlocuirea gratuita a bateriei

Bateria iPhone 6S poate fi inlocuita gratuit, daca prezinta un defect care duce la inchiderea subita a telefonului, iata conditiile pentru reparatie.

La inceputul acestei saptamani v-am spus ca Apple a initiat un program in baza caruia inlocuieste gratuit bateriile iPhone 6S fabricate intr-o anumita perioada, dar care au un anumit defect. Mai exact, vorbim despre acele terminale iPhone 6S care se inchid din senin in timpul folosirii cand bateria ramane cu aproximativ 30% – 40% din energie.

Avand in vedere ca au trecut cateva zile de la anuntarea programului, i-am intrebat pe cei de la Noumax in ce conditii se poate face inlocuirea gratuita a bateriei iPhone 6S. Conform lor, terminalul trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ doua conditii pentru a beneficia de aceasta inlocuirea gratuita a bateriei.

Prima conditie este ca terminalul iPhone 6S respectiv sa faca parte dintr-o lista alcatuita de catre compania Apple cu unitati care au baterii ce prezinta acest defect. A doua conditie este ca terminalul sa manifeste aceasta problema in timpul unei verificari facute in service de catre tehnicieni, iar daca dupa aceste verificari se constata ca bateria poate fi inlocuita, reparatia este facuta gratuit.

iPhone 6S – conditii pentru inlocuirea gratuita a bateriei

Conform celor de la Noumax, bateria este inlocuita pe loc, daca exista baterii in stoc, sau cel tarziu a doua zi, daca trebuie comandata o alta baterie de la Apple. Indiferent de sitautie, atat timp cat cele doua conditii sunt indeplinite cumulativ, bateria este inlocuita gratuit, fara ca terminalul sa fie inlocuit cu altul noi, deci nu veti beneficia decat de o reparatie.

“Se inlocuiesc bateriile la iPhone-urile 6S daca indeplinesc 2 conditii: daca problema se manifesta (daca telefonul se opreste brusc pe la 30-40%) si daca serial number-ul produsului se afla intr-o anumita lista de produse afectate. In orice caz, pentru a verifica eligibilitatea clientii pot sa ne dea un email in care sa intrebe acest lucru sau sa ne faca o vizita la sediul nostru. Daca noi constatam ca defectul exista, inlocuim bateria. De cele mai multe ori reparatia se face in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi pentru ca avem baterii noi pe stoc.”

Aceasta procedura de verificare si reparatie este valabila la orice service autorizat de catre compania Apple pentru tara noastra. Apple a afirmat ca doar terminalele iPhone 6S fabricate intre septembrie – octombrie 2015 sunt afectate de aceasta problema, iar conform celor de la Noumax, iPhone 6S Plus nu sufera de ea, deci nu face parte din program.

iphone-6s-inlocuire-baterie-gratuit

 • VYC

  Mda. Telefonul meu este fabricat in august 2015 si sufera de aceasta problema. Asta inseamna ca nu imi schimba bateria in acest program?

 • Cristian Rad

  La iStyle a fost cineva?

 • Este aceeasi procedura pentru toti.

 • Discuta cu ei. Mi-au spus ca toate care au venit cu problema asta au beneficiat de inlocuirea bateriei.

 • Bogdan Astefanesei

  Salut.
  Tocmai ce aveam si eu problema asta la 6s ul meu dar am aflat de cei de la noumax.
  Am zis sa le dau un mail sa le explic situatia dupa care le-am dat imei ul pentru ca mai aveam garantie apple pana pe 20 noiembrie.
  Mi au zis ca pot sa trimit telefonul la ei pt ca acopera garantia schimbarea bateriei.
  In plus , cand am ridicat telefonul de la ei am avut surpriza placuta de a imi inlocui si cablul de date cojit.
  Recomand.

 • Cristian Rad

  Pai si cum le dovedesc eu ca se inchide trlefonul?😂 Poate ma face telefonul de rusine si nu se mai inchide, nu tot timpul am pățit.

 • Has A

  sunt fan dar cu tim cock se duce la vale ! pacat. sunt niste hoti

 • Dan.B

  @ Cristian Rad: Am dat mail la Noumax si am intrebat daca al meu iPhone 6s este eligibil pentru schimbarea bateriei gratuit (le-am dat imei) si au spus ca da. Nu e nevoie sa le demonstrezi ca se inchide daca telefonul tau este in lista celor cu probleme.

 • ATeo

  La iStyle iti face o diagnoza a telefonului si ti-l opreste pentru maxim 10-12 zile

 • 12 zile ?! Da ce-i face timp de 12 zile ?

 • Cristian Rad

  Nu am Noumax in Cluj. 🙁 Doar istyle

 • Lol, este noumax la cluj.

 • ibadea

  Azi am ridicat telefonul trimis la reparat pentru baterie defecta pe data de 11 noiembrie. A fost inlocuit cu unul nou, ieri m-au anuntat ca nu poate fi reprat so se va inlocui terminalul, iphone 6s 64 gb

 • bogdy

  Este Noumax in Cluj. Pe str Napoca

 • ATeo

  Si mie mi s-a parut cam mult. La o prima verificare mi s-a spus ca telefonul meu nu face parte din acel lot cu probleme. Dupa ce mi-au facut diagnoza, mi-au spus ca ar trebui sa fie verificat mai amanuntit de catre tehnicieni.

 • Cristian Rad

  Lol. Nici nu știam. Mersi!

 • Cristian Rad

  Tocmai ce am fost la Noumax in Cluj-Napoca. In câteva minute mi-au verificat telefonul si mi-a spus sa ma duc luni dimineața cu el si pe după masa bateria va fi schimbată. Cei de la iStyle încă nu mi-au răspuns la mail. 🙂

 • retrace

  Salut! Are vreo importanta daca s-a desfacut deja telefonul? Am un 6s si i-am schimbat display-ul spart cu un display de la un 6s codat in icloud..

 • Greu de spus, teoretic n-ar trebui sa ai probleme, dar iti pot refuza schimbarea pe motiv ca ai anulat garantia.

 • ATeo

  Astazi dupa 6 zile s-a rezolvat problema… m-au chemat pentru a-mi ridica telefonul inlocuit

 • Flo

  Salut,
  Ma poti lamuri intr-o problema? Am auzit ca daca ti-l inlocuiesc e posibil sa iti dea unul codat in vreo retea din alta tara. Eu am primit iphone-ul de la o matusa din spania cadou. Nu mai are factura pt ca s-a gandit ca nu voi avea nevoie de ea tinand cont de garantia internationala. Ea l-a achizitionat de la un magazin gen “media galaxy” la noi, deci telefonul noi si neblocat. Cei de la istyle mi-au transmis ca daca inlocuiesc telefonul e posibil sa primesc unul codat pe vreo retea din spania, dar nu inteleg de ce, atata timp cat eu le-am trimis in service un telefon neverlock.Exista posibilitatea asta?

 • ichewbacca

  La mine a durat 3 zile inlocuirea bateriei la Noumax Bucuresti, gratuit.