Prima Pagina iPhone Utilizatorii iPhone sunt mai mincinosi decat cei Android

Utilizatorii iPhone sunt mai mincinosi decat cei Android

Utilizatorii iPhone sunt mai mincinosi si mai laudarosi decat utilizatorii Android, sau cel putin asta ne spune un nou studiu facut in Marea Britanie. Mai mult decat atat, acest studiu a ajuns la concluzia ca exista sanse mai mari ca utilizatorii iPhone sa fie femei decat barbati si ca terminalul sa fie un obiect folosit pentru lauda in societate.

Avand in vedere ca acesti cercetatori au ajuns la concluzia ca femeile ar detine mai multe terminale iPhone decat barbatii, ei au ajuns si la concluzia ca ele ar fi mai emotionale, deci implicit toata baza ar fi la fel. Desigur ca totul depinde aici de tipurile de persoane intalnite, asa ca relevanta cu privire la toata baza de utilizatori este discutabila.

Trecand acum la utilizatorii Android, acestia sunt mai in varsta, mai onesti, mai putin predispusi sa incalce regulile societatii pentru castiguri personale, dar nu sunt chiar atat de interesati de avere. In aceeasi idee, ei nu isi privesc terminalele ca obiecte cu care sa se etaleze in societate, iar aceasta nu este prima oara cand auzim asa ceva.

Acest studiu a fost prezentat in luna septembrie de catre cercetatori in psihologie si mai apoi a fost publicat intr-o revista de specialitate. Nimic din ceea ce ni se spune acum nu este nou, diverse alte studii relevand exact aceleasi diferente intre utilizatorii iOS si Android, asa ca probabil exista destul de mult adevar in afirmatii, cel putin pentru unele persoane.

“We found that iPhone owners are more likely to be female, younger, and increasingly concerned about their smartphone being viewed as a status object. Key differences in personality were also observed with iPhone users displaying lower levels of Honesty-Humility and higher levels of emotionality.”

utilizatori-iphone-vs-android

 

 

 • Mr. Tambourine Man

  Da, dar o au mai mare!

 • andr3i

  Studiu de cacat , marca “cercetătorii britanici”

 • Romano

  As spune ca si posesorii de iPhone sunt mai agramati decat cei de Android, cel putin pe acest forum.

 • obiectiv sau nu

  A nu se intelege ca toate femeile. Ma refer la partea de “cocălărițe”

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  cocalari exista si cu Samsung si cu Iphone..ii vad non stop pe la mall, atarna la un suc 3 ore cu “ifonele” 7 in mana. oameni si oameni…

 • Srb Srb

  La genul feminin articolul are dreptate…la genul masculin este cam invers…tot timpul auzim de la samonisti ce pot si ce au telefoanele lor si ce nu avem noi.

 • Guldur

  Subscriu andr3i. Tot cercetatorii britanici au investit £700000 intr un experiment prin care au dovedit ca ratelor le
  Place apa. Full retard :/

 • csi

  In ce te priveste – se potriveste perfect .Esti mincinos , deloc modest , afisezi posesia de ideviceu-ri ca un semn al statutului .
  Esti mai rau ca o femeie (cocalarita) .

 • Srb Srb

  mda, incheiem cu discutia aceasta , pt ca uiti ce reprezint eu aici pe net !(mint dar totusi afisez, te contrazici ca o femeie) Sfat util, sa lasi atacurile pe seama celor mai inteligenti

 • kinder

  Asta e buna rau :))))) am utilizat si Samsung si Iphone in paralel. Sincer Apple de ar trece la un ecran mai ok si camera mai ok ar fi totul…ok. Insa asta cu statutul mi se pare porcarie. Diferenta intre terminale android si cele iOs e simpla. IOs e doar cu premium iar Android e si premium dar si prastii :)) Simpu

 • Viorel Predatorul

  Să nu exageram, e greu de crezut și
  rata de eroare a studiului ar putea
  bine mersi să fie prea mare.

  E bine să fim corecți în apreciere.

  Unde e vorbă bună e și voie bună.
  Nimeni nu trebuie să fie jignit astfel.

  Bine că nu sunt androizii aia blamați.
  Oricum, studiul este stupizel.
  Unde dai și unde crapă…

 • Viorel Predatorul

  Fiecare cu ce complexe de inferioritate are :)))

 • Mircea Radulescu

  Văd că ai succes cu comentariile de genul ăsta (3 la nr. până acum 🙂 )