Un iPhone 4 a supravietuit un an intr-un lac inghetat

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, un iPhone 4 a supravietuit unei perioade de un an de zile petrecuta pe fundul unui lac inghetat, conform proprietarului sau. Barbatul care detinea terminalul l-a pierdut in timp ce se afla la pescuit la copca, dispozitivul cazand in gaura facuta de catre el in gheata pentru a prinde pestii, fara speranta ca il va mai recupera.

Lacul in care a cazut terminalul a fost intr-un final drenat, iar in cautarea de comori a plecat un inginer american, acompaniat de un detector de metale. Printre obiectele descoperite la fundul respectivului lac s-a aflat si terminalul iPhone 4 pierdut in martie 2015 de catre proprietarul sau, dispozitivul reusind sa supravietuiasca.

Dupa ce a petrecut 2 zile intr-o punga cu orez, si a fost lansat la incarcat, terminalul iPhone 4 a pornit, iar cel care l-a gasit a si contactat proprietarul sau. Desi a fost protejat de o carcasa care nu este rezistenta la ala, terminalul a supravietuit totusi si puteti vedea in imagini ca este partial functional, dar probabil imposibil de folosit complet.

Terminalele iPhone sunt recunoscute ca avand o rezistenta ridicata in situatii de acest gen, insa probabil si alte tipuri de smartphone-uri ar fi rezistat la fel de bine. Desigur ca daca lacul nu ar fi fost drenat, nu am fi aflat vreodata aceasta poveste, insa iata ca asa descoperim si alte lucruri interesante cu privire la terminalele iPhone.

iphone-4-lac-inghetat

iphone-4-lac-inghetat-1