Ce poti juca pe un MacBook Pro de 4300 de dolari

Noul MacBook Pro cu Touch Bar nu a fost gandit pentru a fi folosit de catre gameri, insa componentele sale interne sunt suficient de puternice pentru a rula o varietate de jocuri. Cineva s-a gandit sa cumpere versiunea cea mai scumpa a MacBook Pro, care include cele mai bune componente, costul sau final fiind de 4300 de dolari.

Cu un MacBook Pro atat de scump, in clipul video de mai jos putem vedea si ce fel de jocuri pot fi rulate pe laptop-ul care este ridicol de scump in momentul de fata. Vorbim despre un laptop care are un pret ridicol de mare, care care totusi este capabil sa ruleze cele mai noi jocuri lansate pe pietele globale in ultimele luni de zile.

Battelfield 1, GTA V, dar si cele mai recente versiuni ale Tom Raider sau The Witcher sunt prezentate in acest clip video, insa teoretic laptop-ul poate rula cam orice fel de joc. Desigur ca a fost necesara instalarea Windows 10.1 pe laptop deoarece jocurile nu sunt in totalitate compatibile cu macOS, asa ca aici Apple are un mare dezavantaj.

Totusi, este bine sa vedem ca in ciuda pretului foarte mare al MacBook Pro, exista jocuri care pot fi rulate fara probleme pe el, altfel Apple ar fi stat in mijlocul altui scandal.

31 COMENTARII

  1. as vrea sa cumpar un macbook pro , nu ma pot decide intre macbook pro 13 2016 base fara touch si macbook pro 15 base 2015.ceva parareri?

  2. il voi folosi la web browsing, unele jocuri gen lol si wow, microsoft office,youtube ,si sa fie future proof macar 3 ani, ma gandeam ca cel de 13 din 2016 sa nu mai mearga bine dupa 1 an sau 2 ca are procesorul doar de 2 ghz.

  3. Apple nu a investit in infrastructura software pentru jocuri, si este si normal ca macurile sa nu fie pretabile pentru jocuri. Aici, Microsoft este rege, si nu cred ca o va detrona careva vreodata.

  4. pt cei 16 gb mar costa 200 $ in plus deja pretul e prea mare.Ce zici de cel din 2015 tot 13 dar cu i5 de 2,9 ghz e cam la acelasi pret cu 13 din 2016 base fara touch. tu ce model ai?

  5. eu am mai multe modele…tocmai ce am dat pe cel de 15″ late 2013 unui prieten, dar mai am cel de 12″ Macbook si cel nou de 15″ MBP (default). Nu iti recomand cel de 13″ din 2015 pt ca are placa grafica integrata mai slaba fata de cel nou

  6. da eu zic ca daca vrei sa iei de la un re-seller, sa ii intrebi daca iti ofera discount, mie mi-au oferit 10%. Poti sa iei si de la emag, mai ales ca ai retur in caz ca nu esti multumit

  7. eu zic ca merita cel nou, este ma ok cam din toate punctele de vedere…au reusit sa se auto depaseasca iar cu build quality, audio mai bun, ecran mai bun, port mai bun (poti lua un dock daca ai nevoie de prea multe porturi vechi),mai portabil, mai performant pe parte de iGPU,ssd(mai putin pe partea de cpu, fiind 15W)

  8. ms srb de ajutor.cred ca am sa cumpar modelul care ai zis tu 13 2016 base fara touch. dar inca ma mai atrage si modelu 15 base din 2015.

  9. ok, acuma sper sa nu imi para rau ca nu am luat modelu cu touch bar , dar am vaz ca la performante nu e foarte mare diferenta si in legatura cu porturile imi ajung cele 2.

  10. cand il primesti, si simti ca regreti, mai ales daca l-ai comandat online, ii poti face retur, ai termen minim de 14 zile si maxim de 30 daca l-ai luat de la emag

  11. Problema e alta – API-ul Apple pt 3D , adica OpenCL, este mult inferior celui al Microsoft , adica DirectX . Deci jocurile pe MacOS nu au cum sa ajunga la complexitatea grafica 3D a celor de pe Windows . Chiar daca Apple foloseste placi video performante , MacOS nu e capabil sa le utilizeze la intreaga lor capacitate .
    De aceea nici producatorii de jocuri nu sunt interesati de platforma celor de la Apple care nu poate sa le puna in valoare eforturile .

  12. Clar. Mac OS, chiar așa cum crede Apple că este “cel mai avansat sistem de operare din lume”, nu poate face față Windows-ului 🙂
    Nici nu va avansa Apple în direcția asta, pentru că efortul de a face un DirectX este colosal. În plus, nici producătorii nu vor rescrie jocurile pentru Apple, după care să le dea 30% din vânzări ca să le folosească platforma.

  13. Trebuie sa se inteleaga, in lume exista smecheri si fraieri. Fraierii tot timpul ii vor admira pe cei smecheri , insa in secret si vor incerca sa fie si ei macar jumatate. Cine e destept intelege cine nu asta e. Dar, e ok sa ai un orgasm cand atingi un laptop gen Apple, insa oare e ok sa platesti mii de euro pe niste bucati de Aluminium slim? Oare pe telefon nu pot face aceleasi lucruri care le fac si pe…asta? Tatal meu detine service gsm si electronice. Da foloseste iMac, deorece il supune la lucruri simple si ar da bine la imagine, insa cu sistem de operare Windows. Am luat si eu unul pt acasa si am incercat lucruri simple care de obicei le duc pe un Lenovo cu un i5 si o placa nvidia 1gb. Un film blue ray si un Cs:GO. Nu are rost sa mai zic ce s-a intamplat mai departe si evident cineva mi-a zis…..e din cauza la Windows. iMac duce doar vArianta de Linux mult mai prietenoasa grafic. Buna treaba…