iPhone: cum ascunzi numele iconitelor aplicatiilor

Un simplu truc pentru iPhone si iPad iti permite sa ascunzi numele iconitelor instalate, fara a face jailbreak si a instala tweak-uri.

Daca ti-ai dorit vreodata sa poti ascunde numele iconitelor aplicatiilor pe iPhone sau iPad, ei bine un truc descoperit in cursul zilei de ieri ne permite sa facem acest lucru. In clipul video de mai jos puteti vedea acest truc in “actiune”, el facilitand ascunderea numelor iconitelor iDevice-urilor noastre fara a face jailbreak in prealabil dispozitivelor.

Procedura este una extrem de simpla de realizat, insa va marturisesc ca nu am reusit sa o reproduc in cea mai recenta versiune a iOS 10.2, desi creatorul clipului video sustine contrariul. Practic, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati Control Center, sa trageti interfata in sus fara a o elibera, iar apoi sa apasat o data, sau de doua ori, butonul Home.

Dupa ce interfata va fi inchisa, numele iconitelor ar trebui sa dispara complet, atat din dock, cat si din paginile de aplicatii ale terminalelor voastre. Pentru ca trucul sa isi faca efectele la adevarata lor “valoare”, este necesar sa activati si functia Reducere Miscare, Reduce Motion, din aplicatia de Setari, Configurari, a sistemului de operare.

In general trucurile de acest gen sunt disponibile doar daca faceti jailbreak in prealabil iDevice-urilor noastre, insa iata ca ele pot fi facute chiar si fara a exploata terminalele. Daca gasiti si un wallpaper potrivit pentru modificare, puteti crea un efect foarte interesant pentru terminalele voastre dupa ascunderea iconitelor aplicatiilor.