iOS 10.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, actualizarea putand fi descarcata acum.

iOS 10.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, noua versiune fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Actualizarea lansata astazi de catre compania Apple vine la doar o saptamana distanta de cea anterioara, aceasta fiind strategia obisnuita a Apple privind actualizarile.

In momentul acesta, iOS 10.2 beta 4 nu are o lista de schimbari publicata de catre compania Apple, insa acest lucru era de asteptat. Totusi, in general cei de la Apple rezolva diverse probleme de performanta ale sistemului de operare si imbunatatesc functionalitatea generala, astfel ca vorbim despre imbunatatiri benefice pentru utilizatori.

Versiunea public beta a iOS 10.2 beta 4 nu a fost pusa la dispozitia noastra de catre compania Apple, insa acest lucru este de asteptat in orice fel de lansare de acest gen. Avand in vedere modul in care functioneaza compania Apple, ne putem astepta ca versiunile beta sa fie disponibile in zilele urmatoare pentru toti utilizatorii obisnuiti.

iOS 10.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Separat de iOS 10.2 beta 4, compania Apple a lansat inclusiv macOS Sierra 10.12.2 beta 4, watchOS 3.1.1 beta 4 si o noua versiune beta a tvOS 10.

ios-10-2-beta-4

28 COMENTARII

  1. Este corect a aparut beta 4 pentru developeri, dar nu inteleg de ce nu imi apare prin OTA desi am profil de developer stie cineva care ar fi problema?

  2. Daca vreti sa primiti mai repede update-urile incercati sa faceti feedback-uri daca observati bug-uri.
    Veti fi prioritizati in lista de distributie.