Galaxy S8 va avea camera frontala cu autofocus

Galaxy S8 va avea o camera frontala cu autofocus integrat de catre compania Samsung, ea urmand a inregistra poze de calitate mult mai buna.

Galaxy S8 urmeaza sa fie unul dintre foarte putinele smartphone-uri premium care are o camera cu autofocus integrata de catre compania Samsung. In momentul de fata exista extrem de putine terminale Android care au o asemenea, terminalele iPhone fiind lipsite de o asemenea functie, ele avand doar una care recunoaste fetele utilizatorilor.

Cei de la Samsung vor totusi sa ofere mai multa functionalitate pentru camera principala si posibilitatea de a inregistra poze de calitate mai buna, asa ca ea va avea autofocus. Pentru a implementa o asemenea functionalitate este necesara oferirea unei camere frontale care ocupa mai mult spatiu in interiorul carcasei Galaxy S8, insa compromisul va atrage multe laude, probabil.

O camera frontala cu autofocus le va permite utilizatorilor Galaxy S8 sa faca poze mult mai clare si de calitate mult mai buna, insa deocamdata totul este doar un zvon. Samsung produce camere si este capabila sa isi dezvolte singura o componenta de acest gen, asa ca nu i-ar fi greu sa o faca, dar totul tine si de costurile de productie ale noului smartphone.

Majoritatea producatorilor de smartphone-uri au evitat sa ofere o asemenea camera din cauza costurilor mai mari de productie, dar si a spatiului mic din interiorul carcaselor dispozitivelor. Pentru Galaxy S8 se pare ca lucrurile vor fi diferite, iar cei de la Samsung vor anunta totul in cadrul unei conferinte ce urmeaza sa aiba loc in luna martie.

galaxy-s8-camera-frontala-autofocus