iPhone 7S: carcasa de sticla si incarcare wireless

iPhone 7S va avea carcasa de sticla si incarcare wireless, el urmand a fi lansat in doua modele, iPhone 8 urmand a fi deasemenea disponibil impreuna cu el.

iPhone 8 va fi lansat in cursul anului viitor pe pietele globale si deocamdata nu exista un consens cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere Apple. Unii spun ca iPhone 8 va fi lansat in doua modele, in timp ce altii spun ca iPhone 8 va fi lansat in 3 modele, in timp ce altii spun ca de fapt un singur model va fi disponibil impreuna cu doua ale iPhone 7S.

Mai mult decat atat, unii spun ca doar modelul/modelele mai scump/e al/e iPhone 7S sau iPhone 8 vor avea ecran OLED si incarcare wireless, in timp ce altii spun ca toate modelele vor avea aceste caracteristici. Asta ne spune si un analist astazi, el afirmand ca iPhone 7S cu ecran de 4.7 inch va avea carcasa din sticla si incarcare wireless, in ciuda altor informatii contradictorii.

Analisti este in continuare de parere ca Apple va lansa doua modele ale iPhone 7S care vor avea un design similar cu cel al iPhone 7. Carcasa de sticla cu incarcare wireless va face diferenta fata de modelele anterioare, dar si componentele interne, aceste modele urmand a fi mai ieftine decat un iPhone 8 care are ecran OLED si este mai scump.

iPhone 7S va avea carcasa de sticla si incarcare wireless

In ceea ce priveste iPhone 8, acest smartphone urmeaza sa aiba un ecran OLED curbat spre exteriorul carcasei, marginile disparand aproape complet din panoul frontal. Design-ul va fi unul premium, pe masura pretului pe care compania Apple ar urma sa il perceapa pentru acest smartphone dupa prezentarea oficiala.

“Our rationale is as follows: (1) the OLED model may trigger replacement demand among high-end users given its completely all-new-design form factor and notably superior specs in comparison to the TFT-LCD models; and (2) the new 4.7” iPhone, featuring glass casing and wireless charging, looks well positioned to tap replacement demand at the entry level.”

Acest iPhone 8 va avea cel mai probabil un ecran cu diagonala de 5.5 inch, el avand deasemenea carcasa din sticla si incarcare wireless, asa cum este si de asteptat. Aceasta va fi practiv versiunea premium a iPhone-urilor lansate in 2017, insa probabil pretul va fi unul cu mult mai mare decat spera multe persoane.

Ca sa fiu complet sincer, aceste zvonuri privind lansarea a doua iPhone 7S si a unui iPhone 8 sunt destul de neobisnuite, insa la anul se aniverseaza 10 ani de la lansarea iPhone, deci orice este posibil.

iphone-7s-carcasa-sticla