Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S: carcasa de sticla si incarcare wireless

iPhone 7S: carcasa de sticla si incarcare wireless

iPhone 7S va avea carcasa de sticla si incarcare wireless, el urmand a fi lansat in doua modele, iPhone 8 urmand a fi deasemenea disponibil impreuna cu el.

iPhone 8 va fi lansat in cursul anului viitor pe pietele globale si deocamdata nu exista un consens cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere Apple. Unii spun ca iPhone 8 va fi lansat in doua modele, in timp ce altii spun ca iPhone 8 va fi lansat in 3 modele, in timp ce altii spun ca de fapt un singur model va fi disponibil impreuna cu doua ale iPhone 7S.

Mai mult decat atat, unii spun ca doar modelul/modelele mai scump/e al/e iPhone 7S sau iPhone 8 vor avea ecran OLED si incarcare wireless, in timp ce altii spun ca toate modelele vor avea aceste caracteristici. Asta ne spune si un analist astazi, el afirmand ca iPhone 7S cu ecran de 4.7 inch va avea carcasa din sticla si incarcare wireless, in ciuda altor informatii contradictorii.

Analisti este in continuare de parere ca Apple va lansa doua modele ale iPhone 7S care vor avea un design similar cu cel al iPhone 7. Carcasa de sticla cu incarcare wireless va face diferenta fata de modelele anterioare, dar si componentele interne, aceste modele urmand a fi mai ieftine decat un iPhone 8 care are ecran OLED si este mai scump.

iPhone 7S va avea carcasa de sticla si incarcare wireless

In ceea ce priveste iPhone 8, acest smartphone urmeaza sa aiba un ecran OLED curbat spre exteriorul carcasei, marginile disparand aproape complet din panoul frontal. Design-ul va fi unul premium, pe masura pretului pe care compania Apple ar urma sa il perceapa pentru acest smartphone dupa prezentarea oficiala.

“Our rationale is as follows: (1) the OLED model may trigger replacement demand among high-end users given its completely all-new-design form factor and notably superior specs in comparison to the TFT-LCD models; and (2) the new 4.7” iPhone, featuring glass casing and wireless charging, looks well positioned to tap replacement demand at the entry level.”

Acest iPhone 8 va avea cel mai probabil un ecran cu diagonala de 5.5 inch, el avand deasemenea carcasa din sticla si incarcare wireless, asa cum este si de asteptat. Aceasta va fi practiv versiunea premium a iPhone-urilor lansate in 2017, insa probabil pretul va fi unul cu mult mai mare decat spera multe persoane.

Ca sa fiu complet sincer, aceste zvonuri privind lansarea a doua iPhone 7S si a unui iPhone 8 sunt destul de neobisnuite, insa la anul se aniverseaza 10 ani de la lansarea iPhone, deci orice este posibil.

iphone-7s-carcasa-sticla

 • Srb Srb

  iPhone 8 si nu iPhone 7s in titlul te rog :D:D:D este cam 90% sigur ca asa va fi numit 😀
  Dupa cum ziceam, anul viitor Apple va avea iar un record in vanzari, dar ma gandesc ce vor mai putea face dupa iphone 8?? adica sunt sigur ca iphone 8s,9 iar vor fi in scadere drastica

 • dan b

  Si de ce iphone 8 ar fi un nume aniversar la 10 ani? De ce nu iphone 10? 7s sau 8… ce relevanta are? Si de ce 10 ani ar fi un prag de aniversare? De ce nu 3? De ce nu 5?… de ce nu 25? La 10 ani ti-a luat mami bicicleta? D-asta 10 ani sunt motiv de aniversare pt tine? Cata superficialitate si concentrare pe “nimic”!…

 • csi

  Nu a mai fost un articol cu titlul asta ? Si tot continutul a mai fost postat . Si poza cu iPhone-ul luat la polizor .
  Aici iti dau dreptate ,mai Srb – e haos si se pare ca ne hranim cu zvonuri . Si din zvonurile astea deduc ca urmatorul iPhone , cum s-o chema el , nu o sa aduca nimic deosebit – sticla , ecran oled/sau nu , ecran curbat/sau nu , incarcare wireless – adica prin inductie , ecran pe toata fata exclus . Deci , toate le-am vazut inainte .

 • Viorel Predatorul

  Din ce zvonuri există, iPhone cu încărcare wireless va avea un Pad special, și nu va fi compatibil cu nimic altceva. Confirmă careva?

 • askforme

  Eu presupun ca se vor lansa modelele 7S și 7S plus. Pe lângă cele doua modele, se va lansa un iPhone care nicidecum nu se va numi 8. Probabil un nume reprezentativ…au destula imaginație in alegerea numelor, cei de la Apple. Poate chiar “aniversar”.

 • Srb Srb

  confirm. Probabil va avea ceva similar cu ce are apple watch

 • Mircea Radulescu

  Caracteristic Apple.

 • Mircea Radulescu

  Eu asteptam de la tine sa ne spui ca in vara vor aparea 7s si 7s plus, iar in toamna iPhone 8 🙂

 • Srb Srb

  Sa speram,dar nu cred ca pana in vara sunt gata bucatile de oled :))

 • Mircea Radulescu

  Pai poate asta e si ideea, in vară alea fără oled si in toamna oledul cu iphone 8.

 • Srb Srb

  greu de crezut. Totusi in vara este WWDC! deci ori lanseaza in vara iphone 8 si restul, ori in toamne

 • Mircea Radulescu

  Sau poate in martie, cum a fost lansat SE, pentru a mai ridica vanzarile. Eu sunt optimist 🙂

 • Srb Srb

  nu prea cred, gandeste-te ca ar trebui sa vina cu noul design, si sa lanseze mai intai 7s si dupa aceea 8…greu de crezut. In martie ramane pt noile ipad si noile mac

 • Mircea Radulescu

  Tu erai cel mai optimist cu iphone 8 in vara lui 2017, acum am ramas singur.

 • Srb Srb

  inca sunt, dar cand vad ca samsung sharp lg nu pot crea prea multe OLED’uri…acuma sa vedem, ultimul zvon ar fi ca doar 1 model ar primi OLED, cel de 5.1-5.2″…daca e asa, atunci cred ca inca ramane valabila. Ideea este sa aiba cateva zeci de milioane pana in Iunie-Iulie…crezi ca se poate?

 • Mircea Radulescu

  Singura varianta cu iPhone in vara o vedeam fără oled, adică varianta ieftina, altfel sunt de acord si cu explicația ta.