Masinile UBER atacate cu oua si faina de taximetristi in Bucuresti

Masinile UBER au fost atacate cu faina si oua de catre taximetristii bucuresteni, suparat din cauza faptului ca pierd tot mai multi clienti.

33

Razboiul dintre UBER si taximetristi a continuat noaptea trecuta, deoarece in Bucuresti cei din urma au recurs la faina si oua pentru a-si arata dispretul vis-a-vis de serviciul UBER. Taximetristii sunt suparati ca oamenii prefera sa plateasca doar cativa lei in plus pentru a calatori mai decent decat sa le lase lor un bacsis pe care nu-l merita.

In aceasta idee, simplele actiuni in instanta nu sunt suficiente, deci taximetristii din Bucuresti au chemat masini UBER in doua locatii din Bucuresti si le-au atacat cu oua si faina. Metoda a fost una clasica, masinile au fost chemate prin aplicatie si atacate cu oua si faina, totul durand timp de cateva ore in ambele locatii, una din sectorul 6 si cealalta in zona Unirii.

UBER este disponibil in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara, insa doar in primele doua au existat incidente intre taximetristi si soferii serviciului. In Cluj-Napoca o instanta a suspendat activitatea serviciului, insa e greu de spus cat va dura toata aceasta suspendare, avand in vedere ca UBER cheltuie sume serioase pentru a se apara in instanta.

Fara a lua apararea celor de la UBER, stau si ma intreb ce s-ar intampla daca toti soferii carora le este facuta viata grea de catre taximetristi i-ar chema pentru a-i “cinsti” cu oua si faina. Dar toti clientii injurati ca n-au lasat bacsis, sau ca au avut o cursa prea scurta, sau cei care au fost inselati in curse, oare daca ne-am aduna toti si am arata ca UBER are totusl un rol bun, oare pe cine ar mai ataca taximetristii ?

Inainte sa-i atacam pe cei de la UBER, sa nu uitam ca cei 120.000 de utilizatori din Romania au fost impinsi spre serviciu din cauza nesimtirii taximetristilor si a serviciilor execrabile.