iPhone 8 va dobora recordul de vanzari al iPhone 6

iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa stabileasca noi recorduri de vanzari pentru compania Apple, analistii avand asteptari enorme.

iPhone 8 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, insa asteptarile analistilor sunt colosale in ceea ce priveste viitorul smartphone al companiei Apple. Intr-o nota trimisa astazi unor investitori, un analist asiatic sustine ca iPhone 8 va dobora recordul de vanzari stabilit de catre iPhone 6 in 2014 – 2015, pana cand iPhone 6S a fost lansat.

Conform acestui analist, carcasa de sticla si incarcare wireless vor fi 2 dintre principalele motive pentru care mai multi oameni vor cumpara iPhone 7S si iPhone 8 anul viitor. Da, toata aceasta previziune are in mijloc inclusiv iPhone 7S, analistul spunand ca Apple va lansa doua modele ale acestui smartphone si un singur iPhone 8, premium.

Analistul afirma ca in a doua jumatate a anului 2017 partenerii Apple se pregatesc sa produca 120 – 150 de milioane de terminale iPhone 7S si iPhone 8. Cifra este aproape dubla fata de cea de terminale iPhone 7 fabricate anul acesta de catre compania Apple, iar asta spune foarte multe cu privire la asteptarile celor de la Apple de la viitoarele terminale.

iPhone 8 va dobora recordul de vanzari al iPhone 6

In a doua parte a anului 2014, Apple a produs intre 110 si 120 de milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci vorbim despre o crestere substantiala chiar si fata de acea perioada. Atunci Apple se astepta sa vanda extrem de multe smartphone-uri in baza schimbarii majore pe care a oferit-o, iar acum are aceleasi asteptari de la clientii sai.

Apple ar considera ca lansarea a doua modele ale iPhone 7S la un pret mai mic si a unui model precum iPhone 8, care va fi mai scump, este cheia succesului. In aceasta idee, Apple se asteapta sa stabileasca noi recorduri de vanzari in piata smartphone, dar este greu de spus daca terminalele vor fi atat de atractive pentru clienti.

Apple are asteptari foarte mari de la iPhone 7S si iPhone 8, sau de la ceea ce va lansa anul viitor, insa terminalele trebuie sa aiba si functii pe masura pentru a fi cautate.

iphone-8-record-vanzari-iphone-6