Prima Pagina Samsung Samsung pierde un nou apel in procesul cu Apple

Samsung pierde un nou apel in procesul cu Apple

Cu aproximativ 3 ani de zile in urma, compania Apple a actionat Samsung in judecata cerand daune de 2.2 miliarde de dolari pentru incalcarea a trei brevete de inventie pentru slide to unlock, sistemul auto-correct si unul pentru link-uri interne. O instanta a decis ca Samsung a incalcat intr-adevar brevetele de inventie ale celor de la Apple, insa a decis ca doar 120 de milioane de dolari trebuie platiti drept despagubiri pentru asta.

Din mai 2014, cand a fost data hotararea, si pana in prezent, Samsung nu a platit nici macar un cent, ci doar a extins razboiul legal cu compania Apple. Ieri o noua instanta i-a dat castig de cauza companiei Apple, celor de la Samsung fiindu-le respins apelul prin care cereau ca hotararea initial sa fie anulata.

Acesta este cel de-al doilea apel formulat de catre compania Samsung impotriva acestei hotarari si aceasta este a doua oara cand el este respins, dar Samsung nu se va opri aici. Samsung mai are posibilitatea de a face recurs impotriva acestei decizii, iar daca el va fi acceptat de catre Curtea Suprema de Justitie din SUA, exista sanse ca hotararea sa fie anulata.

Totusi, daca doua instante de apel au respins cererile celor de la Samsung, pentru ca recursul sa ajunga la Curtea Suprema de Justitie, este nevoie de noi dovezi foarte convingatoare. Este greu de spus daca Samsung va reusi sa anuleze hotararea initiala, insa va face uz de toate optiunile legale pe care are.

samsung-apel-respins-proces-apple

 • Srb Srb

  Foarte bine !!

 • teodosie ips

  Acest individ răspândește știri false, nu plecați urechea la minciunile lui.

  Mopul va spune că eu sunt plătit de samsung, vă dați seama ce importata își da el, crede ca samsung plătești troli sa vina pe idevice, idevice fiind un vânt de blog unde sunt 4-5 tâmpiți în frunte cu zaone sau srb (spun sau fiindcă srb = zaone) care fabuleaza minciuni despre compania samsung și ridică în slavi eșecurile Apple.

  De tine cârpo o sa fac rant până vei leșina.
  Calmează-te, nu am nevoie de remunerație din partea samsung pentru a te pune la treaba… Știu sigur că tu mopule, ai suficienta experiență în a șterge mizeria lăsată de alții, am auzit din surse sigure că baia de la Gara de N a fost ștearsă cu fãțãul tău de nenumărate ori.

  PS: prin presa locală se vorbește despre o presupusă relație intre prelatul Tomisului și zaone, veți auzi mai multe în seara asta la digi24 și de la mine, so stay tuned for more information.

 • Teodosie ips

  Acest individ răspândește știri false, nu plecați urechea la minciunile lui.

  Mopul va spune că eu sunt plătit de samsung, vă dați seama ce importata își da el, crede ca samsung plătești troli sa vina pe idevice, idevice fiind un vânt de blog unde sunt 4-5 tâmpiți în frunte cu zaone sau srb (spun sau fiindcă srb = zaone) care fabuleaza minciuni despre compania samsung și ridică în slavi eșecurile Apple.

  De tine cârpo o sa fac rant până vei leșina.
  Calmează-te, nu am nevoie de remunerație din partea samsung pentru a te pune la treaba… Știu sigur că tu mopule, ai suficienta experiență în a șterge mizeria lăsată de alții, am auzit din surse sigure că baia de la Gara de N a fost ștearsă cu fãțãul tău de nenumărate ori.

  PS: prin presa locală se vorbește despre o presupusă relație intre prelatul Tomisului și zaone, veți auzi mai multe în seara asta la digi24 și de la mine, so stay tuned for more information. …

 • amfetamin

  Nu știu de ce se cramponează Samsung pt niște “rest la guma de mestecat”? Poate ne lămurește Viorel.

 • csi

  Cata nesimtire pe Apple sa ceara 2,2 miliarde pt slide to unlock , care inte timp a fost invalidat , ca prior art .
  Sa ne amintim ca tot in aceeasi perioada , Apple a pierdut impotriva lui Samsung pt copierea de tehnologii , si aproape toate produsele I-au fost interzise la vanzare in SUA .
  Decizia judecatoreasca a fost insa calcata in picioare de Obama , care a hotarat ca Apple nu poate sa dispara doar pt ca furat cu nerusinare munca altora . Probabil ca e nevoie de un razboi atomic pt ca Apple sa dispara dupa ce foloseste tehnologiile tuturor fara licenta !

 • Srb Srb

  Ei cumpara nu fura.

 • Srb Srb

  E nasol, saracia i-a invatat multe

 • Viorel Predatorul

  Tu nu prea înțelegi finețurile astea, amfetamin. Pentru Samsung, ca și pentru Apple, suma de 120 milioane de dolari este rest la guma de mestecat, sau chiar mai puțin. Ei nu se cramponează de impactul pierderii financiare, ci de impactul pierderii de imagine: acceptând plata fără să conteste decizia tribunalului este echivalent cu a recunoaște că a copiat de la Apple. Ori prin procedura de recurs, contestă fondul discuției, demonstrând că în accepțiunea lor, nu au furat.
  Ca fapt divers, în contabilitate, o cheltuială exigibilă ca urmare a unui proces cu rezultat incert, se contabilizează ca “pasiv contingent”. Analiștii financiari iau în calcul pasivele și activele contingente, și ajustează profilul de risc al companiei, cu impact pe piețele financiare. Piața reacționează imediat când o companie are dificultăți financiare, și asta se vede în cotațiile acțiunilor. Nu știu ca Samsung să fi avut vreun recul al prețului acțiunilor ca urmare a celor 120 milioane dolari contingente. De ce? Tu nu te întrebi?

  Fie că îți place sau nu, Samsung e prea mare ca 120 milioane de dolari să conteze, în condițiile în care anual fac investiții de 14-15 miliarde, și generează profit NET de 300 miliarde dolari.

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, 2,2 miliarde este o pretenție absolut exagerată, iar decizia tribunalului de a reduce suma de 18 ori arată asta cu prisosință.
  Ai dreptate și că Apple s-a dus mișelește la Obama să o salveze de belele. Este nedrept: Apple face scandal, dar când dă de un adversar căruia nu îi face față, se duce cu gândul coada între picioare la fratele mai mare. Asta mi se pare o atitudine mișelească.

 • Viorel Predatorul

  Tu nu vei putea vreodată să produci un comentariul de valoare, doar flame și râcă.

 • csi

  Nu au cumparat nimic – au furat totul , iar mai apoi au inceput sa plateasca pe din dos si mai platesc si acum , mult mai mult decat le plateste Samsung lor pt copierea aspectului iPhone in S1 .
  Ce au facut, a fost sa forteze Oficiul American de Patente sa treaca unele tehnologii la “esentiale” , ca sa poata plati mai putin – si nici aia nu vor sa plateasca .
  Acelasi Oficiu imbecil care le-a dat patente pt dreptunghi cu colturi rotunjite, icoane patrate si slide to unlock – care mai tarziu au fost retrase , dupa revolta tuturor .

 • amfetamin

  Dacă țineau așa de mult la imagine,nu lansau a doua oară Note 7 ca fiind sigur,fără sa fie ei înșiși convinși de asta. Nu crezi ca asta le-a afectat imaginea infinit mai mult decât pierderea unui proces de 120 de milioane?

 • Viorel Predatorul

  Infinit mai mult? Pe bune?
  Dacă în spitalul în care profesezi tu apare un caz despre o bacterie care a infectat un pacient, ce faci – închizi spitalul? Destitui directorul, în încercarea de a găsi un vinovat

  Directorul spitalului activează planul de răspuns la risc:
  1. Dispune un control amănunțit în secțiile unde ar putea exista carențe de igienă, și solicită curățarea echipamentului medical care ar putea fi purtător de bacterie
  2. Informează media că situația este analizată, și se fac toate demersurile posibile pentru a elimina bacteria

  În urma curățeniei, directorul decide să redeschidă spitalul, deoarece controlul de calitate a demonstrat că pericolul nu mai există, iar spitalul trebuie să funcționeze.

  Totuși, dacă un al doilea caz apare ulterior, cine este vinovat? Directorul? Sistemul?
  Ceea ce nu înțelegeți voi – haterii – este că un sistem de control intern NU garantează eliminarea riscurilor, ci reprezintă un sistem de procese prin care se dorește răspuns la risc în mod adecvat. Cred că este o chestie mult prea profundă pentru unii, ca să înțeleagă ceea ce vreau să spun.

  Samsung a pierdut din momentele în care a decis să scoată un Note 7 Reloaded. Ar fi trebuit să îngroape modelul, pentru că exista riscul enorm de recurență.

  Da, Samsung a pierdut la imagine, însă pierderea a fost cauzată de factori exogeni. În cazul procesului, pierderea de imagine poate fi evitată.

  PS: după ce îmi citește comentariul, Srb Srb va căuta pendant dexonline să vadă ce înseamnă “recurență” și “exogen” :))

 • Mr. Tambourine Man

  Ce noroc Pe Apple că nu s-au lansat pe piața Sandwich Maker sau aspiratoare…se trezeau cu o grămadă de procese

 • Srb Srb

  Nu are cum intelege Viorel asa ceva.

 • Srb Srb

  Ei cumpara! Au vrut touchid,au cumparat compania, vor oled cumpara piesa de la samsung etc.

 • Mr. Tambourine Man

  Eu in locul lor as cumpara Samsun si l-as pune pe olx

 • V.P

  Esti prea mic Srb , tu ocupate in continuare de teolleala , de comentarii capabile se ocupa Viorel .

 • V.P

  La mintea ta totul e posibil :)))

 • csi

  Esti penibil – cu cei doar 16 miliarde disponibili ai Apple , nu cumpara nici divizia de aspiratoare de la Samsung .
  Nu sunt in stare sa-si cumpere in producator de ecrane si mai vorbesti sa te afli in treaba – sau faci zgomot pt nimic , ca de obicei – nici un aport la discutii , doar trolling .

 • csi

  trolule – esti penibil cu lipsa ta de idei .

 • Cred ca ar fi bine sa nu mai jignesti oamenii, nu ? Asta e singurul avertisment.

 • Srb Srb

  Haja lasa-te. Cred ca ce am eu intre picioare este mai mare decat tine. Il lasam pe Viorel sa minta si sa moara la propriu pt Samsung. Si pe tine sa ii faci ciorba

 • Srb Srb

  Corect,asta se va intampla daca S8 va avea acelasi succes ca note 7

 • V.P

  Ce-ai facut omule diferenta e mare , zici ca el e patron iar tu muncitor .

 • V.P

  Ce zici @zaone , o are asa mare ??

 • Dunno, dar va place sa va tachinati, vad.

 • V.P

  :))

 • Florin

  Stai linistit ca nu o sa faca nimic…

 • Mr. Tambourine Man

  De data asta S8 se va livra cu o husa antiexplozie din piele Alcantara plus stingătorul aferent

 • Srb Srb

  Esti nesimtit? Doar femeile stiu acest lucru

 • Srb Srb

  Csi crede ca apple poate face rost doar de 16 mld!!! Apple deja cred ca le va da curent celor de la samsung!

 • Mr. Tambourine Man

  csi adica jorjica?

 • Srb Srb

  El e!??

 • Mr. Tambourine Man

  Una dintre clone

 • Viorel Predatorul

  Tu trebuie sa fii Peter Kovacs, sau Apple Forever, sau ValizaEPO, sau… who cares? Aceeasi persoana care face flame, sub mai multe pseudonime :))

 • V.P

  Uiti de KFF !!

 • mar

  Eu sunt multumit de aspiratorul samsung , imi scaneaza retina , o adevarata bijuterie. Bine ca nu are baterie, astfel probabil exploda de mult. Se stie ca samsung sunt specialisti in explozii .

 • Viorel Predatorul

  Urat!

 • Mircea Radulescu

  Dar de ce ar trebui să știe Zaone cât o are SRB ? 🙂

 • cosmin

  Aveti idee unde gasesc sa cumpar samsung note7 ? Vreau sa-l fac cacadou unui “prieten” si apoi sa privesc cum il pune la incarcat … Muhahahahahahaaaaa !!!!!!

 • mar

  :))))!!! Cel mai frumos cacadou pt samsonisti , samsung muchie nota 7 :))))!!!

 • V.P

  Doar l-am facut atent in legatura cu ce tampenii scrie Srb si ce gurita sloboda are , am auzit ca el prima data graieste apoi tasteaza .
  A inteles omul ce-am vrut sa spun ,,, raule :)).