Samsung pierde un nou apel in procesul cu Apple

Cu aproximativ 3 ani de zile in urma, compania Apple a actionat Samsung in judecata cerand daune de 2.2 miliarde de dolari pentru incalcarea a trei brevete de inventie pentru slide to unlock, sistemul auto-correct si unul pentru link-uri interne. O instanta a decis ca Samsung a incalcat intr-adevar brevetele de inventie ale celor de la Apple, insa a decis ca doar 120 de milioane de dolari trebuie platiti drept despagubiri pentru asta.

Din mai 2014, cand a fost data hotararea, si pana in prezent, Samsung nu a platit nici macar un cent, ci doar a extins razboiul legal cu compania Apple. Ieri o noua instanta i-a dat castig de cauza companiei Apple, celor de la Samsung fiindu-le respins apelul prin care cereau ca hotararea initial sa fie anulata.

Acesta este cel de-al doilea apel formulat de catre compania Samsung impotriva acestei hotarari si aceasta este a doua oara cand el este respins, dar Samsung nu se va opri aici. Samsung mai are posibilitatea de a face recurs impotriva acestei decizii, iar daca el va fi acceptat de catre Curtea Suprema de Justitie din SUA, exista sanse ca hotararea sa fie anulata.

Totusi, daca doua instante de apel au respins cererile celor de la Samsung, pentru ca recursul sa ajunga la Curtea Suprema de Justitie, este nevoie de noi dovezi foarte convingatoare. Este greu de spus daca Samsung va reusi sa anuleze hotararea initiala, insa va face uz de toate optiunile legale pe care are.

samsung-apel-respins-proces-apple