Un Apple Watch cu ecran rotund ar putea fi lansat

Apple Watch cu ecran rotund apare in doua brevete de inventie ale companiei Apple, cei din Cupertino luand in considerare producerea sa.

Un Apple Watch cu ecran rotund ar putea fi lansat de catre compania Apple pe pietele globale in viitorul nu foarte indepartat, sau cel putin asta ne sugereaza doua brevete de inventie inregistrat astazi companiei Apple. In el este descris un Apple Watch al carui ecran este circular, la fel precum cele ale smartwatch-urilor Android, nu patrat precum al actualului smartwatch.

Desi cei de la Apple nu au sugerat in vreun moment sau altul faptul ca ar putea aparea pe piata un Apple Watch cu ecran rotund, iata ca acest lucru este luat in calcul. Cei de la Apple ar trebui sa regandeasca o buna parte din interfata watchOS pentru a lansa un asemenea dispozitiv, insa efortul probabil va fi unul care va merita facut.

Foarte multi fani Apple s-au intrebat cand ar putea ajunge pe piata un asemenea produs, insa iata ca pana acum nu au existat informatii cu privire la aparitia sa. Nici aceste brevete de inventie nu ne ofera o posibila data pentru lansare, insa Apple are nevoie de ceva nou pentru linia Apple Watch, asa ca s-ar putea sa nu avem mult de asteptat.

Un Apple Watch cu ecran rotund ar putea fi lansat

Forma ecranului Apple Watch nu a deranjat foarte multa lume pana in momentul de fata, iar asta pentru ca ecranul este capabil sa afiseze mult mai multe informatii decat unul circular. O schimbare spre un asemenea model ar reprezenta un regres pentru serie, insa probabil Apple va gasi o metoda de a prezenta totul ca un avantaj.

“The array of pixels may have a shape such as a circular shape or other shape with a curved edge. Display driver circuitry may supply data signals to the pixels using folded vertical data lines and bisected horizontal gate lines. Each folded vertical lines may have a first segment in a left half of the array and a second segment in a right half of the display.”

Acestea fiind spuse, v-ati dori sa vedeti un Apple Watch cu ecran circular lansat vreodata pe piata ?

apple-watch-ecran-rotund