iPhone 6S – aici verifici daca poti schimba gratuit bateria

La o peste o saptamana dupa ce a anuntat ca inlocuieste gratuit bateriile iPhone 6S care au un defect de fabricatie, compania Apple vine cu o alta veste buna. Mai exact, in pagina in care a anuntat initierea programului, compania Apple a inclus inclusiv o metoda de a verifica numarul serial al terminalului pentru a afla daca beneficiem de o reparatie gratuita, sau nu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina de oriunde doriti voi, iar in casuta de langa butonul Submit sa introduceti numarul serial al iPhone 6S-ului vostru. Dupa introducere apasati butonul Submit si ar trebui sa vedeti un mesaj de forma “The iPhone 6s serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below.”

Numarul serial, sau Serial Number, il puteti gasi in Settings > General > About, Configurari, General > Informatii. Acest numar il veti gasi dupa unul sau doua glisari de jos in sus facute pe ecran, iar introducerea sa in acea casuta va va spune daca terminalul poate beneficia de inlocuirea gratuita a bateriei intr-un service Apple.

Avand in vedere numarul foarte mare de terminale iPhone 6S afectate de catre aceasta problema, din pacate s-ar putea sa aveti mult de asteptat pentru inlocuire. Service-urile Apple v-ar putea prelua terminalele si le-ar putea tine chiar si cateva saptamani pentru inlocuire deoarece nu exista baterii in stoc, deci este bine sa fiti pregatiti pentru asta.

iphone-6s-verifica-inlocuire-baterie

15 COMENTARII

  1. In ce service ai schimbat bateria ??? Cei de la Orange mi-au anulat garanția pe motiv de SOC mecanic , oare mai beneficiez de acest program dacă telefonul este eligibil cu acest program ???

  2. E nebunie de lume ce sta si asteapta cu telefoanele sa schimbe bateria,chiar azi am fost sa imi fac programare dar a zis ca e full sa incerc maine dupa pranz sa fac programare ca pana maine dupa pranz nu se mai fac programari???

  3. Da, se pare ca sunt eligibil! Problema e ca de ce sa las terminalul in service pentru schimbarea bateriei atata timp si nu sa ma programeze intr-o anumita zi? Fac programare si vin la service si intr-o ora am plecat.

  4. 6s plus-ul nu e in program desi sunt probleme si la 6s Plus. eu am testat de mai multe ori si la 50% baterie si temperatura sub 4 grade se stinge.

  5. Ce face apple lasindu-ne cu 6s plus in rahat e o mizerie. Nu inteleg de ce trebuie sa stau cu incarcator sau baterie externa dupa mine pentru a rezolva problema de fiecare data cind se inchide. Chiar daca e drept ca in ultimele doua saptamini s-a intimplat o singura data. Pacat de bucuria facauta cu noul macbook… cu telefonul au reusit sa ma enerveze.