iPhone 6S – aici verifici daca poti schimba gratuit bateria

15

La o peste o saptamana dupa ce a anuntat ca inlocuieste gratuit bateriile iPhone 6S care au un defect de fabricatie, compania Apple vine cu o alta veste buna. Mai exact, in pagina in care a anuntat initierea programului, compania Apple a inclus inclusiv o metoda de a verifica numarul serial al terminalului pentru a afla daca beneficiem de o reparatie gratuita, sau nu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina de oriunde doriti voi, iar in casuta de langa butonul Submit sa introduceti numarul serial al iPhone 6S-ului vostru. Dupa introducere apasati butonul Submit si ar trebui sa vedeti un mesaj de forma “The iPhone 6s serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below.”

Numarul serial, sau Serial Number, il puteti gasi in Settings > General > About, Configurari, General > Informatii. Acest numar il veti gasi dupa unul sau doua glisari de jos in sus facute pe ecran, iar introducerea sa in acea casuta va va spune daca terminalul poate beneficia de inlocuirea gratuita a bateriei intr-un service Apple.

Avand in vedere numarul foarte mare de terminale iPhone 6S afectate de catre aceasta problema, din pacate s-ar putea sa aveti mult de asteptat pentru inlocuire. Service-urile Apple v-ar putea prelua terminalele si le-ar putea tine chiar si cateva saptamani pentru inlocuire deoarece nu exista baterii in stoc, deci este bine sa fiti pregatiti pentru asta.

iphone-6s-verifica-inlocuire-baterie