Galaxy S8 nu va avea camera duala

Galaxy S8 nu va avea o camera duala implementata de catre compania Samsung, coreenii preferand sa foloseasca o camera normala.

Galaxy S8 nu va fi lansat de catre compania Samsung cu o camera duala, coreenii renuntand la ideea de a incorpora o asemenea componenta in viitorul smartphone. Cei de la Samsung au testat o camera duala pentru Galaxy S8, insa intr-un final au renuntat la implementarea sa deoarece, se pare, ca ea nu este suficient de buna pentru dispozitiv.

Samsung a testat o camera duala formata dintr-un senzor propriu de 12 megapixeli si unul de 13 megapixeli produs de catre Sony, unul probabil fiind wide-angle si celalalt telephoto. Combinatia aceasta nu pare sa fi fost chiar atat de utila pentru folosire in Galaxy S8, asa ca Samsung ar fi luat decizia de a renunta la componenta pentru terminale.

In aceasta idee, Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat pe piata doar  cu o camera normala, cel mai probabil una de 12 megapixeli produsa de catre compania Samsung. Nimeni nu stie deocamdata de ce ar fi renuntat Samsung la ideea de a oferi o camera duala pentru Galaxy S8, insa probabil functionalitatea oferita de catre ea nu este suficient de buna.

Decizia de a nu lansa un Galaxy S8 cu o camera duala va avea cu siguranta un efect negativ asupra vanzarilor noului smartphone al companiei Samsung. Foarte multa lume si-a dorit ca acest terminal sa aiba o camera duala, asa ca iPhone 7 Plus sau unele terminale Huawei, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi el primit pe pietele globale.

galaxy-s8-camera-duala